10

Foto: Sebes

By Roamata (Own work (Own photo)) [Public domain], via Wikimedia Commons


Zilele trecute, a fost lansat site-ul oficial al Protopopiatului Sebes. Noul site web adaptat si la mobil si tableta, poate fi accesat la adresa: https://protopopiatulsebes.ro/.

Lucrarea a fost efectuata gratuit, la solicitarea Arhiepiscopiei de Alba Iulia, de catre voluntarii Serviciului Specializat NETCreator (https://netcreator.us/), al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe.

Anterior, acelasi serviciu a lansat si site-ul web al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, care poate fi gasit la adresa: https://reintregirea.ro/, de asemenea si in varianta de mobil-tableta.

Noul site web al Protopopiatului Sebes a fost inscris si adaptat la noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia: https://reintregirea.ro/.

Site-ul web al Protopopiatului Sebes include harta informationala cu stirile din intreaga Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia, posibilitatea de a asculta live postul de Radio Reintregirea, al Arhiepiscopiei, informatiile de pe teritoriul protopopiatului si alte servicii puse la dispozitia vizitatorilor.

Noua Retea Web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia participa si se bucura de reciprocitate in promovare, cu Episcopia Sloboziei si Calarasilor si platforma web Lacasuri Ortodoxe, in vederea asigurarii unui acces mai bun la informatie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.02668 sec - PID: 26963