103

Principesa Margareta, in Albesti si Constanta (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 luni, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I a fost autorizat să transmită, in ultimele ore, un comunicat intitulat:
Principesa Moştenitoare Margareta, donaţie de carte în judeţul Constanţa.

Comunicatul precizeaza ca, in zilele 22 şi 23 octombrie 2017, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta va efectua o vizită în judeţul Constanţa, fiind insotita de Principele Radu. 

Evenimentul, axat pe donatie de carte, se va inscrie in programul național de lectură „Cărțile copilăriei”, inițiat de Asociația Curtea Veche, prilej cu care Principesa Moştenitoare Margareta va oferi "elevilor comunei Albeşti şi Colegiului Național de Artă “Regina Maria” din Constanța peste o mie de volume potrivite vârstei lor". 

Principesa Margareta, in Albesti si Constanta

In comuna Albesti, din Judetul Constanta, actiunea se va desfasura duminică, 22 octombrie 2017, la Căminul Cultural, de la ora 15, iar in Constanta, Principesa Moştenitoare Margareta se va deplasa la Colegiul Național de Artă “Regina Maria” din localitate, in jurul orei 11.30.

Conform comunicatului emis la Palatul Elisabeta, copiii din Albesti si Constanta vor primi volumul “Margareta a României. O principesă în serviciul Țării regăsite”, scris de Adrian Cioroianu și ilustrat de Yanna Zosmer. Volumul este proaspat lansat si face parte din colecția “Regii și reginele noastre” apărută la Curtea Veche Publishing.

Principesa Margareta, donatie de carte in Albesti si Constanta

Mai multe amanunte despre volumul pe care urmeaza sa il doneze Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta copiilor din Albesti si Constanta in aceste zile, gasiti dand click aici: Margareta a Romaniei. O Principesa in serviciul tarii regasite - Noua lansare [ https://lonews.ro/educatie-cultura/24033-margareta-a-romaniei-o-principesa-in-serviciul-tarii-regasite-noua-lansare-in-aceasta-seara.html ]

Albești este o comună în sud-estul județului Constanța, alcatuită din satele Albești, Arsa, Coroana, Cotu Văii și Vârtop, aflata la est de Mangalia, pe malurile râului Albești. In prezent, primarul Comunei Albești, care urmeaza sa fie vizitata in aceste zile de Principesa Moştenitoare Margareta si de Principele Radu, este Gheorghe Moldovan. 

Colegiul Național de Artă “Regina Maria”, din Constanta, care urmeaza sa fie vizitat si el, pentru donatie de carte, de catre Principesa Moştenitoare Margareta si de Principele Radu, se afla pe Bd. Alexandru Lapusneanu nr.11.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
47
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03025 sec - PID: 20985