50
Foto: Jack Phillips - stop cadru YouTube

Renumitul crestin brutar al cărui caz se afla in prezent în fața Curții Supreme a Statelor Unite, Jack Phillips, a primit un premiu, în această săptămână, pentru "Curaj în fața puterii", dupa cum informeaza un raport CBN [ http://www1.cbn.com/cbnnews/us/2017/october/courage-in-the-face-of-power-christian-baker-whose-case-is-before-supreme-court-receives-award ].

CURAJ IN FATA PUTERII - brutarul crestin Jack Phillips, premiat pe 2017

Artistul in realizarea de torturi si prajituri, din Colorado, Jack Phillips, a primit marti Premiul pentru 2017 "Curaj în fața puterii: Premiul Daniel" ["Courage in the Face of Power: Daniel Award"], in cadrul Weyrich Awards Dinner, in Washington, DC.

Weyrich Awards Dinner ii premiaza pe cei considerati lideri în mișcarea conservatoare si care au contribuit semnificativ la cauza libertății. Astfel, an de an, organizația Weyrich acordă acest premiu celor care, în ciuda rezistenței extraordinare a celor aflați la putere, prezintă un curaj uimitor.

CURAJ IN FATA PUTERII - pentru Jack Phillips, detinator al Masterpiece Cakeshop

Phillips deține Masterpiece Cakeshop (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). El a intrat in conflict cu legea, după ce a refuzat să facă un tort pentru "nunta" unor persoane de acelasi sex, afirmand că acest lucru ar fi contravenit credinței sale creștine.

În cele din urmă, Curtea Supremă din Colorado a refuzat să preia cazul lui Phillips, după ce Comisia pentru Drepturile Civile a statului, în 2014, ii ordonase brutarului și lucrătorilor săi să facă prăjituri pentru ceremoniile intre persoane de același sex.

Cazul "Masterpiece Cakeshop împotriva Colorado" se afla, in prezent, în fața Curții Supreme a Statelor Unite. urmatoarea sedinta va avea loc pe 5 decembrie 2017.

In articolul de fata, va prezentam un material video de prezentare a lucrarilor Masterpiece Cakeshop, realiate de brutarul (cofetar) crestin Jack Phillips:
frameborder="0" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
41
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03108 sec - PID: 21200