61
Foto: Coperta - Drumetind pe Sfantul Munte, de John McKinney

După ce a scris treizeci de cărți despre drumeții, John McKinney, cunoscut sub numele de "The Trailmaster", a fost forțat de evenimente extraordinare să trăiască - apoi să scrie despre - o odisee, care l-a condus la o mănăstire îndepărtată de pe Sfantul Munte Athos, in Grecia.

Drumetind pe Sfantul Munte - Povestiri despre calugari si minuni pe calea Muntelui Athos

Volumul "Drumețind pe Sfântul Munte" [Hiking the Holy Mountain] reda progresul și eșecurile lui John in aceasta calatorie dar și în interiorul sau, amintind o serie de evenimente miraculoase care au avut loc in Sfantul Munte și în afara Sfântului Munte.

Prietenul său, Spiro, i s-a alăturat lui John McKinney în călătorie, ajungand sa formeze astfel un cuplu ciudat de drumetie. Spiro era un creștin grec-ortodox și vorbea fluent limba greaca, în timp ce despre John McKinney nu se puteau spune asemenea lucruri. Spiro credea în puterea facerii de minuni, a sfinților și icoanelor, în timp ce John McKinney era un sceptic care se îndoia de toate minunile.

"Am fost un pelerin cel putin, ca să spun asa", recunoaște scriitorul veteran in drumeții, John McKinney.


"Dar, un lucru pe care l-am învățat pe toata perioada acestui traseu, este că pe această cale uimitoare pe care o numim viață, suntem deseori obligați să ne schimbăm direcția".


Drumetind pe Sfantul Munte - cu John McKinney, povestiri despre calugari si minuni pe calea Muntelui Athos

În calitate de cronicar la Los Angeles Times, John McKinney, avusese un scop initial pentru drumetia sa: să facă excursii în jurul Sfântului Munte și să scrie despre Muntele Athos, ca despre o destinație pentru drumeții, o aventură pentru entuziaștii în aer liber.

Ceea ce a întâlnit, insa, acolo, a fost o grupare de călugări greci și ceva neașteptat: un botez care i-a schimbat viața și o minune care a condus la adoptarea fiului său.

Năucitoarea naratiune "Drumeție pe Sfântul Munte" este o poveste unică despre sfinți și icoane, tradiții vechi și credință, dar și despre familia de astăzi.

Drumetind pe Sfantul Munte - John McKinney

"Ceea ce am învățat, este cât de greu este să afli - și cât de ușor este să pierzi - calea dintre Cer și pământ", declară autorul.
Cartea "Drumețind pe Sfantul Munte", la un pret de 16.95$, este disponibila pe Amazon, cat si pe TheTrailmaster.com [ http://trailmasterstore.com/hiking-the-holy-mountain/ ] - un site personal al autorului, de pe care puteti afla mai multe informații despre cărțile lui John McKinney.

John McKinney, cunoscut sub numele de "The Trailmaster", este autorul a 30 de cărți despre drumeții. Un avocat pasionat de drumeții și de nevoia de reconectare la natura, John trăiește și scrie în Santa Barbara, California.

In articolul de fata, va oferim si un film de prezentare a noii sale carti: Drumetind pe Sfantul Munte - John McKinney.

frameborder="0" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
48
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04171 sec - PID: 21200