161
Ieri, miercuri, 18 octombrie 2017, conform unor informatii transmise Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe de catre Secretariatul Majestății Sale Regelui, Custodele Coroanei s-a intalnit cu Patriarhul Romaniei.

Colaborare intre Familia Regală și Biserica Ortodoxă Română

La intalnirea cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, care a avut loc la Reşedinţa Patriarhală, au participat Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, cat si Principele Radu.

In urma intalnirii, Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I a fost autorizat să transmită un comunicat oficial, in care se arata ca discutiile au avut ca tema colaborarea dintre Familia Regală și Biserica Ortodoxă Română.

Aflati in Salonul „Teoctist Patriarhul”, reprezentantii Familei Regale si Patriarhul Romaniei au avut in vedere diverse proiecte sociale şi filantropice, pentru prezent și viitor.

Custodele Coroanei a întâlnit pe Părintele Patriarh Daniel

A urmat o revizitare a unora dintre obiectivele importante aflate in incinta Resedintei Patriarhale, Alteţele Lor Regale admirand pe rand Salonul Sfinţilor români, Sala Sfântului Sinod, Muzeul Patriarhilor.

Vizita a fost insotita, de asemenea, de momente de rugaciune, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta si Principele Radu alegand sa se reculeaga în Paraclisul istoric Sfântul Gheorghe din cadrul Reşedinţei Patriarhale.

In finalul comunicatului oficial emis de Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I si transmis Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, de catre Secretariatul Majestății Sale Regelui, pe tema intalnirii recente dintre Custodele Coroanei si Patriarhul Romaniei, se mai aminteste: 

"La finalul întrevederii, Alteţele Lor Regale au oferit Părintelui Patriarh volumul „Povestea Castelului Peleş” scris de Principele Radu, iar Preafericitul Părinte Daniel a dăruit Familiei Regale o icoană cu chipul Sfintei Ana ţinând în braţe pe Maica Domnului copil".
In articolul de fata, puteti vedea mai multe fotografii oferite cu prilejul intalnirii intre Patriarhul Romaniei si Custodele Coroanei, Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, de catre Secretariatul Majestății Sale Regelui Mihai I al Romaniei.
Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
113
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11022 sec - PID: 15098