69
Problema familiei traditionale, atacata la aceasta ora la nivel mondial, atrage noi manifestari prin care se incearca sensibilizarea publicului, dar in special a politicienilor si a liderilor care urmaresc distrugerea valorilor naturale ale familiei obisnuite, firesti, traditionale.

FAMILIA TRADITIONALA - Ungaria se foloseste de dans, pentru a atrage atentia asupra FAMILIEI

#UptoFaith este un astfel de eveniment, mondial, flashmob, pornit de Faith Church din Ungaria în 2011, cu scopul de a atrage mai mult atentia asupra familiei traditionale.

În fiecare an, #UptoFaith încurajează publicul să realizeze propriile flash-mob-uri și să trimită videoclipul sub eticheta #UptoFaith.

#UptoFaith ii incurajeaza pe realizatorii de videoclipuri flash mob si pe participanti să-și folosească abilitățile speciale pentru a face videoclipuri cat mai personale și unice, singura cerinta fiind aceea de a include un simbol al familiei, sezonul Up to Faith durand, insa, între 24 martie și 30 iunie.

FAMILIA TRADITIONALA - peste 2000 de oameni dansand pentru familie, in Ungaria

Pentru 2017, videoclipul oficial conține piesa "Familia interstelară" (de provenienta divina), creditată Tompage, St.Geo și FBJr, iar actiunile Up to Faith se desfasoara in parteneriat cu Organizația Internațională pentru Familie.

Va prezentam un material video cu clipul 2017 al UptoFaith: Noi alegem FAMILIA! 
.
frameborder="0" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">
Mai mult de 2000 de oameni au dansat pe 24 mai, in Budapesta, Ungaria, ca parte a unui flashmob global! În 2017, mișcarea creștină globală Up to Faith s-a dedicat atragerii atenției asupra importanței modelului natural al familiei și a incercat sa-i convinga pe politicieni și liderii lor mondiali sa sustina valorile naturale ale familiilor tradiționale.

Asociatia non-profit Lacasuri Ortodoxe® este membra a Coalitiei pentru Familie.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
114
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.1446 sec - PID: 20984