76
Maine, 14 octombrie 2017, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si ale Serviciului de presa specializat LONews al acesteia, veti putea urmari in direct transmisiunea LIVE a slujbelor oficiate la Sarbatoarea Sfintei Maicii noastre Cuvioase Parascheva.

Transmisiunile in direct, intrucat vor fi mai multe la numar, din mai multe locatii diferite, vor surprinde momente de sarbatoare din mai multe zone ale tarii si din mai multe sfinte lacasuri ortodoxe din tara si strainatate, unele dintre acestea aflate la mare zi de hram: Iasi - Catedrala Mitropolitana (zi de hram), Bucuresti, Urziceni, Torino - Biserica Sfanta Cuvioasa Parascheva (zi de hram), Paris.

Sfanta Parascheva LIVE - slujba la zi de mare sarbatoare, transmisa video in direct

Transmisiunile in direct LIVE video vor putea fi urmarite in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe, pe mai multe canale diferite, simultan.

Playerul TV se afla amplasat atat in paginile http:://www.lacasuriortodoxe.ro/canale-tv, cat si in toate paginile www.lonews.ro , in playerul video TV Lacasuri Ortodoxe - LIVE (in direct) amplasat pe acestea.

De asemenea, transmisiunile in direct la Sarabatoarea Sfintei Parascheva (LIVE) vor putea fi urmarite in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro ) cat si in cele ale Arhiepiscopiei de Alba ( www.reintregirea.ro ), in cadrul aceluiasi player LIVE TV Lacasuri Ortodoxe.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
41
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.1039 sec - PID: 14644