83

Festivalul HANDMADE - CreativeBuzz 2017, incepe maine la Sibiu (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 6 luni, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice, la cea de-a 14 - a ediție a Festivalului HandMade, care va avea loc în perioada 13-15 octombrie, la Forumul German din strada General Magheru nr 1-3 - Sibiu.

Festivalul Handmade Creative Buzz revine la SIBIU! 


Conform unei marturisiri a coordonatoarei de proiect, Anda Suciu, 40 de expozanți și artiști din toată țara își vor demonstra creativitatea și talentul românesc, întâmpinând vizitatorii cu lucruri frumoase, produse lucrate manual, patiserie de casă, demonstrații live, dar și ateliere pentru copii.

Ca de fiecare dată, organizatorii acordă o atenție deosebită copiilor din centrele de plasament ale orașului. Și la această ediție, cu ajutorul fondurilor care vor fi strânse în cadrul Festivalului HandMade Creative Buzz 2017, vor fi organizate ieșiri cu acești copii și vor fi acoperite o parte din costurile materialelor folosite de voluntari în cadrul activităților cu copiii.


Festivalul Handmade Creative Buzz 2017


Despre aceasta a 14-a editie a Festivalului HandMade, care se va defasura in perioada 13-15 octombrie 2017, puteti afla mai multe amanunte din articolulul intitulat Festival handmade CREATIVE BUZZ 2017, 13-15 octombrie, la Sibiu - editia 14 [ https://lonews.ro/uncategorized/24012-festival-handmade-creative-buzz-2017-13-15-octombrie-la-sibiu-editia-14.html ], publicat in paginile noastre, pornind de la un comunicat oficial transmis noua de catre organizatori. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al acestui eveniment.

Festivalul HandMadde Creative Buzz 2017 este o experienta dedicata ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă, iar accesul la Festivalul Handmade este gratuit.

Mai multe detalii despre acesta puteți găsi si in pagina speciala de pe Facebook dedicata special evenimentului: Festivalul HandMadde Creative Buzz 2017 [ https://www.facebook.com/CreativeBuzzSibiu/?fref=ts ].

Festivalul HandMadde Creative Buzz 2017 este organizat de Asociația Discover România și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
100
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.12437 sec - PID: 10367