30

ZIUA Educatiei 2017, cu Biblia la scoala (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 7 luni, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe
Maine, joi, 5 octombrie 2017, este Ziua Educatiei, iar aceasta zi este sarbatorita in diferite moduri. In Romania, spre exemplu, in cateva dintre scoli nu se fac cursuri - in cele din Bucuresti, judetul Giurgiu si Braila - iar in alte parti copiii participa la evenimente care nu se inscriu in programa.

Exista si cazuri in care totul ramane sa se desfasoare, conform programei de invatamant, exact ca intr-o zi obisnuita.

ZIUA Educatiei 2017, cu Biblia la scoala

In strainatate, insa, exista grupuri de tineri care s-au obisnuiit deja sa serbeze in mod deosebit Ziua Educatiei, de ani de zile, luand totul ca pe o provocare si o marturisire, mai ales daca tinem cont ca libertatea religioasă este din ce in ce mai pusa la indoiala, in special cand vine vorba despre unitatile de invatamant.

Astfel, maine, joi, 5 octombrie 2017, mai mult de jumătate de milion de elevi din SUA vor participa la actiunea "Adu-ți Biblia în Ziua Educatiei" (care in Statele Unite ale Americii se mai numeste si Ziua Scolii).

frameborder="0" allowfullscreen="">

ZIUA Educatiei 2017, cu Biblia la scoala

In acest sens, organizatorii miscarii i-au asigurat pe elevi ca, prin aducerea la scoala a Bibliei, acestia nu incalca nicio regula sau lege, in SUA existand asigurat acest drept constitutional - fiind validate si mai multe hotarari judecatoresti in acest sens - de a-ti aduce Biblia personală la școală, ba chiar de a purta discutii, cu colegii, pe seama Sfintei Scripturi.

"Aduceți-vă Biblia, în Ziua Educatiei! În această zi - evenimentul din acest an are loc pe 5 octombrie - mii de studenți din toată țara vor împărtăși speranța in Dumnezeu și vor serba libertatea religioasă, făcând ceva simplu și totuși puternic: își vor aduce Biblia la școală și vor vorbi despre ea cu prietenii!", se arata intr-un mesaj publicat de organizatorii editiei din acest an a Zilei Educatiei [2017].

ZIUA Educatiei 2017, cu Biblia la scoala

Brytney, o tanara in varsta de 14 ani, ii invita intr-un mesaj video, pe tineri, sa participe alaturi de ea la aceasta actiune din Ziua Educatiei 2017
"Participati la această mișcare studenteasca la nivel național! Începeți acum, urmând cei trei pasi simpli de mai jos:
"Dacă crezi în Dumnezeu... ia poziție, fii asemenea altori mii de studenti si adu-ți Biblia la școală".
Va prezentam, mai jos, acest material video, in care apare Brytney, pe langa materialul promotional din top legat de manifestarea din acest an, de Ziua Educatiei.

frameborder="0" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">
Brytney, o tanara in varsta de 14 ani, ii invita pe tineri sa participe alaturi de ea la actiunea organizata de Ziua Educatiei 2017.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
52
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09971 sec - PID: 29537