20
Google Birthday surprise spinner: Roata aniversara Google aduce noi suprize utilizatorilor si vizitatorilor renumitului motor de cautare. Asta, mai ales daca te numeri printre cei incantati de jocurile pe calculator, dar mai ales pentru impatimitii jocurilor de noroc.

Google isi serbeaza cei 19 ani! Asa incat, Google, prevestind apropierea celor 20 de ani, o suma rotunda, s-a gandit sa vina cu o ploaie de surprize legate de ziua sa de "nastere": jocuri si alte efecte tehnice, pe care ne invita sa le descoperim, printr-o roata a norocului.

ROATA ANIVERSARA GOOGLE cucereste Romania. TOP EXCLUSIV, cu tot ce vrei si ce nu vrei sa stii

Noul sau "doodle" aniversar, care a apelat la o prezentare simpla, dar atragatoare mai ales pentru tipul de cetatean caruia ii sclipesc ochii dupa nenumaratele case cu jocuri de noroc, care au impanzit ca nicaieri altundeva tara noastra, pare sa castige cu totul Romania (daca tinem seama de faptul ca nu toti cetatenii au internet, si ca membrii unei familii il acceseaza in comun).

Roata norocului Google, desi o roata aniversara Google, totusi, pentru cei impatimiti de jocurile de noroc, o "sansa" de a castiga ceva, se rezuma, insa, la un doodle-roata aniversara Google destinat pur si simplu distractiei.

Accesand roata aniversara Google, vi se permite sa jucați unele jocuri interactive, sau sa descoperiti alte efecte de tip doodle-surpriza, pe care le-ati mai intalnit, daca ati navigat intr-o oarecare masura, in acesti ultimi ani, alese bineinteles dupa succesul pe care Google considera ca acestea le-ar fi avut in timp.

ROATA ANIVERSARA GOOGLE cucereste Romania. Tot ce vrei sa stii

Învartind roata aniversara Google, in funcție de rezultat, puteți juca jocuri precum Pac-Man, Snake, Solitaire, Morpion... Majoritatea acestor jocuri au fost deja oferite de Google în cadrul unor alte doodle. 

Intre aceste jocuri, multi au semnalat deja bucurosi, de pe Roata aniversara Google:
  • Pac-Man, pe pagina de pornire din 21 mai 2010, pentru cei 30 de ani ai jocului video Solitaire, faimosul joc de cărți
  • Solitaire, celebrul joc de carti
  • Fischinger, un joc muzical, omagiu adus artistului Oskar Fischinger
  • Arpeggios, o experienta muzicală propusa de Google
  • Beethoven, un joc intelectual despre Beethoven
  • Quiz, cu ocazia Zilei Pamantului
  • Pony Express, un joc în stil Western

ROATA ANIVERSARA GOOGLE cucereste Romania. Tot ce vrei si nici nu te asteptai ca ai putea sa stii

Puteți da click pe aceste link-uri oferite mai sus, direct, pentru a accesa jocurile - sau pur și simplu sa căutați un spinner surpriză pentru ziua de naștere Google - Google birthday surprise spinner - sa rasuciti roata aniversara Google si sa lasati motorul de căutare Google sa decida el ce sa apara. Interesant, nu? Iar acest lucru, a rasturnat situatia cautarilor pe Google in ultimele ore, Google informandu-ne ca succesul rotii aniversare Google, pana la aceasta ora, este in mod cert asigurat de - nici mai mult nici mai putin -  jumatatea de milion de oameni romani care au cautat-o in mod special (peste numarul celor care au dat de ea intamplator). Asa incat, cel mai mare castigator al rotii aniversare Google, ramane sa fie tot imensa companie, bazandu-se pe dispozitia unora de a se lasa prada... norocului. 

Roata Aniversara Google si statisticile de ultima ora

In premiera, Serviciul de presa LONews alege, insa, cu totul altceva pentru cititorii sai: sa le puna la dispozitie cateva date furnizate de gigantul Google, inregistrate statistic pana la ora publicarii acestui articol, privind numarul celor care au cautat in mod special Roata Aniversara Google (si nu intamplator), pe tari:

Africa de Sud: 5 000 000 de oameni au cautat special Roata Aniversara Google
Arabia Saudita - sub 1 000
Australia - sub 1 000
Austria - 200.000
Belgia - 100.000
Canada - 1 milion
Coreea de Sud - sub 1 000
Danemarca 200.000
Germania - sub 1 000
Grecia 500 000
Franta - sub 1 000
India - 10 milioane
Israel 50 000
Italia - 2 milioane
Japonia - sub 1 000
Kenya - 10 000
Irlanda - 200 000
Norvegia - sub 1 000
Polonia - 1 milion
Regatul Unit - 2 milioane
Rusia - sub 1 000
Portugalia 200 000
Spania - 2 000 000
SUA - 10 milioane
Suedia - sub 1 000
Taiwan 500 000
Thailanda - sub 1 000
Turcia - 2 milioane
Tarile de Jos - sub 1 000
Ucraina - 500 000
Ungaria - sub 1 000
Vietnam - 1 milion

Roata Aniversara Google - exclusiv, topul pe tari, in jocurile de noroc

Asa incat, daca este sa alcatuim un TOP al Rotii Aniversare Google, atunci el ar arata cam asa: 
SUA si India ocupa, la egalitate, primul loc in manifestarea directa fata de un joc de noroc, fie el si de distractie, cum este Roata Aniversara Google, urmate in mod uimitor de ...Africa de Sud, iar mai jos de Turcia, la egalitate cu Italia si Regatul Unit.

Apetitul romanilor pentru jocurile de noroc, demonstrat de altfel de numarul caselor de pariuri din tara, a fost dat in vileag si de Roata Aniversara Google, Romania fiind la egalitate cu Grecia, Taiwanul si Ucraina.

Pentru a sărbători cea de-a 19-a aniversare, Google a lansat, deci, o Roata Aniversara, despre care se poate spune cu certitudine ca a cucerit inimile romanilor, acestia nefiind depasiti pe pozitia din clasamentul 500 000, decat de Grecia, tinand cont de populatia fiecarei tari in parte:
Grecia - 11 milioane
Romania - 20 de milioane
Ucraina - 49 de milioane
Taiwan - 23 de milioane

Roata Aniversara Google si... ce ne-a relevat ea, sau... ce ne-a picat (cu tronc) noua

In mod clar, avem ce invata din aceasta Roata Aniversara Google, daca suntem interesati de predispozitia noastra spre joaca si de seriozitatea unor tari, atunci cand au (si ele) ocazia sa se arunce in bratele acestui zeu patimas al norocului, fie si printr-o simpla si nevinovata Roata Aniversara Google:
Ungaria
Franta
Germania
Tarile de Jos
Norvegia
Suedia
Rusia

Australia

Japonia
Thailanda
Arabia Saudita
Coreea de Sud

Toate tarile din mica lista de mai sus, practic au aratat ca, din zeci de milioane de oameni, se poate ca doar cateva sute sa fie atrase de o roata inchinata norocului...

O analiza realizata si pusa la dispozitie in exclusivitate de Serviciul Specializat de presa LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, pornind de la datele oferite cu profesionalism, exactitate si bunavointa, de serviciul web international al  Google, astazi, la 19 ani de existenta... si: La multi ani!

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
39
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04197 sec - PID: 20985