65

VEZI VIDEO INTEGRAL, SHAGYA 2017 - Premierea Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea - Balkan Endurance Championship SHAGYA 2017 AWARDS VIDEO.

Serviciul de presa LONews este partener media oficial al Cupei Shagya 2017, Campionat Balcanic si International de anduranta ecvestra, Buciumeni, Buftea.
Premierea din cadrul Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea, Cupa Shagya, a avut loc in aceasta seara, pe o scena special amenajata la Centrul National de Fotbal, din Buftea.

VIDEO SHAGYA 2017 - Premierea Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea


In pagina de fata, vedeti inregistrarea integrala a transmisiunii in direct efectuate de serviciul de presa LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, in calitate de partener media al Cupa Shagya.

In deschiderea festivitatii de premiere, a avut loc un spectacol artistic, de factura traditionala, sustinut de Ansamblul Doina Ilfovului, in prezenta oficialitatilor locale, care l-au avut in frunte pe primar Gheorghe Pistol.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
203
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08998 sec - PID: 22981