48
La aceasta ora, pregatirile deja au inceput pentru mult-asteptatul Concurs national si international de anduranta ecvestra Cupa Shagya - Buftea. Editia, a treia la numar, se va desfasura in Buftea, Ilfov, in ziua de 24 septembrie 2017, iar evenimentul, pentru prima data, va fi unul de factura internationala.

Cupa Shagya - Buftea - Editia a III-a. Prima editie internationala a Concursului de anduranta ecvestra


Serviciul de presa LONews este partener media oficial al Campionatului Balcanic, Cupa Shagya, de anduranta ecvestra, Buftea, 2017.


Afisele si bannerele mari, care aduc vestea evenimentului unic in zona, si-au gasit deja locul lor, traversand dintr-o parte in alta Drumul National DN1A - Soseaua Bucuresti-Targoviste, in special in cartierul Buciumeni al orasului Buftea, acolo unde se va desfasura marea cursa de cai, insa ele nu lipsesc nici din asezarile apropiate, cum ar fi spre exemplu zona Tamas-Corbeanca, unde pot fi zarite, de asemenea, bannere mari stradale.

Shagya cup III

EVENTS:
- BALKAN ENDURANCE CHAMPIONSHIP – CEI1* 90 KM
- CEI1* 90 KM, CEI2* 120 KM.
- CEN 30 KM, CEN 40 KM, CEN 60 KM, CEN 80 KM.
LOCATION: BUFTEA-ROMANIA
GPS COORDINATES 44°32'55.27"N 25°58'52.37"E
22-24 septembrie 2017

Va oferim mai jos cateva date legate de aceasta a III-a editie a Concursului national si international de anduranta ecvestra Cupa Shagya Buftea, Ilfov, 24 septembrie 2017

Concursul national si international de anduranta ecvestra Cupa Shagya editia a III-a Buftea, Ilfov, 24 septembrie 2017

Organizatori Cupa Shagya Buftea:
Presedinte de onoare: Petrache Marian - Presedinte Consiliul Judetean Ilfov
Director de concurs: Viorel Dabija
Secretar: Mihai Micea

Juriul de Teren Cupa Shagya Buftea
Presedinte: Iavoroski Nathalie Ralu
Membri: Iavoroski Alexandru, Ruzha Nedkova (Bulgaria)

Comisia Veterinara Cupa Shagya Buftea
Presedinte: Dr. Antoine Seguin (Franta)
Membri: Florin Mlagiu
Dan Ignatescu
Dr. Kleopatra Triantafyllou (EL)
Medic de concurs
Dr. Sabev Sasho (Bulgaria)
Delegat Tehnic
Juliette Mallison (Germania)
cu Asistent Daniela Albu
Potcovar: Petre Adrian

Shagya Cup, Endurance Horse Race Competition


In filmarea de mai jos, puteti vedea mai exact ce s-a intamplat, pe scurt, la editiile anterioare, ambele nationale, prima dintre acestea avand loc in asezarea Sălcioara din Dambovita, tot aproape de București, în vara anului trecut.

Conform organizatorilor, atunci, "experiența adusă de întregul eveniment a primit note bune, recenzii excelente de la participanți și calificări copleșitoare din partea juriului".
frameborder="0" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;"> 
Iar, mai jos, va oferim cateva imagini de la cea de-a doua editie - o prezentare generale a Cupei Shagya - desfasurata in 3 iunie 2017, tot in Salcioara.

Shagya Sports Club - Shagya Cup Second Edition
frameborder="0" allowfullscreen="" style="letter-spacing: 0.1px;">

Cum se ajunge, mai exact: dinspre Bucuresti, pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, dupa ce se trece de Padurea Mogosoaia, catre Buftea, se vireaza la dreapta exact la Sfanta Troita ortodoxa "Crucea de Lemn" - Buciumeni (respectiv la stanga, cand se vine dinspre Buftea), catre noul Centru National de Fotbal Buftea al FRF.

Evenimentele in zona, sunt insa multiple, in aceste zile, maine, joi, avand loc tot aici, pe stadionul Centrului National de Fotbal Buftea, meciul revansa intre echipele nationale de tineret U16 ale Romaniei si Irlandei, care va putea fi urmarit in paginile noastre. 

Mai mult decat atat, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a Asociatiei cu acelasi nume, a anuntat si a deschis incepand de joi, 14 septembrie 2017, "Zilele Sfintei Troite ortodoxe "Crucea de Lemn" - Buciumeni [ https://lonews.ro/promo/23955-inaltarea-sfintei-cruci-2017-live-o-sarbatoare-de-o-importanta-aparte-inchinaciune-la-sfanta-troita.html ], asa incat perioada de sarbatoare inchinata hramului acestui "lacas ortodox de inchinare pentru trecatori, si de indrumare catre biserica satului) se prelungeste pana la sfarsitul acestui week-end, imediat dupa Odovania marelui praznic, prezenta in calendarele noastre ortodoxe. 

Ce este mai exact Shagya... 

Cupa Shagya editia a III-a Buftea, Ilfov, 24 septembrie 2017

Clubul Sportiv Shagya apartine Asociatiei Crescatorilor si Proprietarilor de Cai Rasa Shagya Arab din Romania, infiintata in anul 2014, cu sediul in Buftea, judetul Ilfov.

Conform informatiilor oferite de reprezentantii Asociatiei, scopul Clubului il constituie "desfasurarea de activitati sportive ecvestre, respectiv selectionarea, initierea si pregatirea de sportivi in acest domeniu, participarea la competitii sportive interne si internationale, precum si alte activitati conexe acestora".

Intre obiectivele Clubului Shagya, promovarea spiritului de „fair-play” si prevenirea violentei in sport are un loc important, acesta incercand sa contribuie "la dezvoltarea ramurii sportive ecvestre din Romania".

Asociatia Crescatorilor si Proprietarilor de Cai Rasa Shagya Arab din Romania urmareste, de asemenea, sa-i sustina pe crescatorii si proprietarii de cai Shagya Arab, "in vederea pastrarii fondului genetic cu caracteristicile morfologice traditionale si actuale ale rasei". Totodata, asociatia a ridicat un "adapost pentru caii donati, luati in custodie, abandonati sau pentru caii confiscati de autoritati pentru ca au fost maltratati". (LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
131
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10518 sec - PID: 15098