24
Pe această cale, vă aducem la cunoștință că evenimentele organizate în perioada 16-17 septembrie 2017 la Muzeul ASTRA au strâns un total de 6928 de vizitatori.

Sâmbătă, 16 septembrie 2017, Muzeul ASTRA a avut un program special de Zilele Europene ale Patrimoniului

Cu această ocazie Muzeul ASTRA a oferit pentru vizitarea Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului acces gratuit copiilor, elevilor și studenților, iar pentru adulți prețul biletului a fost unul redus până la 10 lei. Cei 3050 de vizitatori au avut parte în program de două vizite ghidate, cu tema Patrimoniu cultural-Natura-Armonii.

3878 de persoane au vizitat Muzeul ASTRA duminică, 17 septembrie 2017, când la Târgul de țară a avut loc evenimentul Ziua Recoltei. Vizitatorii au avut acces, aici, la preparate de toamnă, pregătite după rețete și tehnici tradiționale din lumea satului.

Cei 5 producători tradiționali din Mărginimea Sibiului, prezenți la eveniment, au declarat că produsele lor au fost la un moment dat mult prea puține, raportat la cererea foarte mare venită din rândul vizitatorilor Muzeului. Spre exemplu, foarte căutate au fost mustul proaspăt, sucul de mere și murăturile la borcan. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al evenimentelor ASTRA Sibiu.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
66
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08789 sec - PID: 25525