56
In aceasta seara, Dl. Iulian Capsali va sustine o conferinta in Biserica "Sf. Ier. Nicolae si Sf. Cuv. Antonie de la Iezerul Valcii" din cartierul bucurestean Titan.

Conferinta se inscrie in ciclul "Apologetica", fiind prezentata de organizatori drept o "intalnire duhovniceasca", intemeiata pe subiectul, deja in actualitate de mai multa vreme: familia crestina.

Iulian Capsali, VIDEO in direct, inregistrarea video a transmisiunii in direct

Cu toate acestea, titlul conferintei sustinute in aceasta seara de Dl. Iulian Capsali, care va fi transmisa in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in colaborare cu organizatorii evenimenteului, va avea si anumite elemente specifice, care sa vizeze in mod deosebit situatia existenta in tara noastra, lucru dezvaluit de randul aflat in cap de afis: "Familia crestina, romaneasca, contemporana, incotro? Realitati si perspective..."

Pentru cei interesati de prezenta personala la locul desfasurarii intalnirii, trebuie sa specificam ca locatia exacta este: Str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, Bucuresti, intalnirea cu cei interesati urmand sa inceapa la ora 19:00.

Iulian Capsali, VIDEO in direct, inregistrarea video a transmisiunii in direct


Dupa cum este de inteles si deja ne-am obisnuit in ultimii ani, organizator, gazda si amfitrion ramane sa fie chiar Parohia "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" - Titan - Bucuresti, iar intrarea va fi, ca intotdeauna, libera..

Informatia a fost oferita Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, de catre reprezentantul Comitetului Parohial Organizatoric, Dl. Stelian Gombos. Mai multe despre lacasul ortodox in care va avea loc evenimentul, puteti afla dand click aici: www.bisericasfantulantonie.ro .

Iulian Capsali, VIDEO in direct, inregistrarea video a transmisiunii in direct

Transmisiunea in direct va putea fi urmarita in toate paginile noastre: www.lacasuriortodoxe.ro (sau mai exact: aici, https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv/ , www.lonews.ro , cat si in paginile partenerilor nostri si ale retelelelor web partenere, www.reintregirea.ro, www.sf-esc.ro , in aceasta seara, incepand cu ora 19:00.

VEZI INREGISTRAREA TRANSMISIUNII IN DIRECT a Conferintei Dlui Iulian Capsali, din Titan, integral, dand click aici: https://lacasuriortodoxe.ro/video-noutati/81567-transmisiune-in-direct-conferinta-dl-iulian-capsali-biserica-sfantul-antonie-titan-bucuresti.html .

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
128
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14302 sec - PID: 22235