22

UPDATE MIAMI: spre slava lui Dumnezeu, pana la aceasta ora, nu au fot raportate pierderi de vieti omenesti in zona, care sa fi fost provocate de uragan. La primele ore ale diminetii (ora Romaniei) se puteau observa deja cateva masini circuland pe unele dintre sosele.

Serverele Retelei Lacasuri Ortodoxe, gazduite in centrul de date din Miami - de care se folosesc platforma LONews si sub-retelele web Episcopia Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro), Arhiepiscopia de Alba Iulia (www.reintregirea.ro) si alte biserici si manastiri - au functionat fara intrerupere, pe toata perioada marcata de intensitatea maxima a Uraganului Irma, imagini LIVE din zona putand fi urmarite permanent aici.

In urmatoarea perioada, odata cu restabilirea conditiilor meteo la cote obisnuite, cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi efectuate manevre tehnice usoare, de verificare si intretinere a serverelor de Retea, continuand dezvoltarea programelor aflate in derulare. 

Administratorii site-urilor web din reteaua si sub-retelele Lacasuri Ortodoxe vor fi tinuti la curent in continuare, prin serviciul de Avertizare din cadrul administratiei, cat si prin Suport Tehnic Chat - asigurat de Serviciul specializat NETCreator al Asociatiei non-profit Lacasuri Ortodoxe, la adresahttps://netcreator.us/chat .

***

Astazi ii serbam pe Sfanta Cuvioasa Teodora din Alexandria 

si pe Sfantul Cuvios Eufrosin bucatarul

***

10-09-2017 07:04:27

***
INFORMARI LOCALE:

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
79
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10982 sec - PID: 10367