79

Tarul sfant mucenic Nicolae al II-lea și Patriarhii Sfinti Tihon al Moscovei, Serghie (Stragorodski) și Alexei al II-lea, cat și Mitropolitul Antonie de Suroj au fost incluși în lista Revistei Forbes, intre cei mai influenți 100 de ruși ai secolului XX.

FORBES la 100 de ani. Sfinti si patriarhi ortodocsi, inclusi in TOP ANIVERSAR 100

Clasamentul celor mai influenți 100 de ruși ai secolului XX a fost compilat cu ocazia celei de-a 100 aniversari a Revistei Forbes.

Cea mai importantă parte a listei este cea care include personalitatile cu activități politice, științifice, culturale sau duhovnicesti de la începutul secolului trecut, care au exercitat o influență mare "asupra minții a milioane de oameni", deși lista cuprinde și 21 dintre contemporani, conform site-ului rusesc pe care il detine Revista Forbes [ http://www.forbes.ru/special/100/#top-100-intro ].

FORBES la 100 de ani. Sfinti si patriarhi ortodocsi, inclusi in TOP ANIVERSAR 100

Personalitățile incluse in lista mai sus mentionata a clasamentului Forbes nu au fost clasificate dupa importanță, ci au fost repartizate pe cinci domenii: economie și afaceri, știință, politică, societate, cultură și artă.

Grupurile de experți, incluzand cercetători ai Academiei de Științe din Rusia, ai Universitatii Naționale de Cercetare in Școala Superioară de Economie, ai Academiei Prezidențiale Rusesti de Economie Națională și Administrație Publică, ai Universitatii de Stat din Moscova și ai altor universități de top din întreaga țară, au ajutat la elaborarea unei liste mai detaliate, cuprinzand 150 de ruși influenți, iar imediat dupa aceasta, cititorii revistei Forbes au ajutat la restrângerea listei la doar 100.

Cea mai importantă alegere a cititorilor a fost cea referitoare la astronomul sovietic Yuri Gagarin, ales de 52,2% dintre cititori, urmat de dictatorul Iosif Stalin și de Președintele Vladimir Putin, ambii aleși de 44,6% dintre cititori.

Forbes Romania, linie dreapta spre Forbes CEE Forum 2017

Pana una-alta, chiar daca deocamdata in Romania nu s-a auzit de un top 100, Revista Forbes [ http://www.forbes.ro/evenimente/forbes-cee-forum-2017 ] ne invita la  FORBES CEE FORUM 2017 - pe tema „Leadership-ul contează! Următorii 100 de ani” - care promite sa se concentreze asupra conceptului de leadership, odată cu aniversarea celor 100 de ani a brandului Forbes.

Evenimentul  FORBES CEE FORUM 2017 se va desfasura in București, unde lideri internaționali din sfera politicii, financiară și de business vor participa la dezbaterile programate, in incinta Hotel Intercontinental, in perioada 25-26 septembrie 2017, raspunzand astfel nevoii europene de lideri politici și de business, adaptati la vremurile pe care le trăim. Iar un astfel de raspuns pentru situatia cotidiana, pare sa ne fie dat deja de prima pagina - cea de deschidere a site-ului oficial Forbes Romania - prin rubrica de astazi "Citatul zilei":
"Complexitatea este inamicul nostru. Partea dificilă este de a păstra lucrurile simple". Richard Branson


Vezi si: Mai multe stiri legate de Mitropolitul Antonie de Suroj

Vezi si: Mai multe stiri legate de Tarul Nicolae al II-lea

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
83
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10864 sec - PID: 11471