79
Un uragan puternic a lovit milioanele de rezidenti ai Texasului, cu un vânt extrem de puternic si cu ploi toretiale de exceptie. Viteza vantului a depasit 200 Km pe ora, acesta dezradacinand copaci, iar apa inundand străzile.

Sute de rapoarte au prezentat evenimentul nedotrit, in presa internationala, iar unele dintre ele continua sa prezinte situatia in fiecare moment.

HOUSTON - VIDEO direct din Texas, Uraganul Harvey. Apa iti ajunge pana la umeri!

Intr-un raport de ultima ora, agentia Asociated Press a precizat ca Președintele Donald Trump se va afla, maine, marti, 29 august 2017, in zona devastata de uraganul Harvey - o furtuna tropicala de intensitate maxima.

Astfel, scrisoarea trimisa de Guvernatorul Statului Texas, Greg Abbot, Preşedintelui Donald Trump, prin care acesta solicita de urgenta ajutor federal, primeste prin aceasta noua veste un alt raspuns, pe langa cel pozitiv nterior care ar urma sa compenseze o parte importanta din pagubele imense provocate de Harvey pe langa tragedia irecuperabila a pierderilor de vieţi omeneşti.

HOUSTON - VIDEO direct din Texas, Uraganul Harvey. Apa iti ajunge pana la umeri

In acelasi timp, reprezentantii Casei Albe ii asigura pe cei afectati, de sustinerea reprezentantilor sai, prin rugaciune.

Imagini prezentand oameni urcati pe acoperisuri din cauza cresterii rapide a nivelului apei (peste jumatate de metru, in doar 24 de ore), salvatori copleșiți de situatie, case demolate de puternicul uragan Harvey si copaci dezradacinati, pe langa alte efecte ale furtunii devastatoare, circula in prezent pe retelele de socializare si pe intregul Internet.

HOUSTON - Uraganul Harvey, VIDEO direct din Texas: Apa iti ajunge pana la umeri

Printre cele mai sigure astfel de materiale video se numara si cele publicate in ultimele minute de "The Guardian" - unul dintre ele intitulat: Furtuna tropicala Harvey: "Apa iti ajunge pana la umeri".

Mii de oameni a trebuit sa-si paraseasca propriile case, obligati la aceasta de recordul de precipitatii inregistrat in Houston.
In mesajul sau principal citat de AP, Donald Trump precizeaza: "Accentul trebuie să fie pus pe viața și siguranța".

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul specializat LONews, va ofera mai jos doua materiale video direct din texas, despre ravagiile facute de Uraganul Harvey in zona Houston.

 
frameborder="0" allowfullscreen="" style="line-height: 1.42857;">

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
191
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08448 sec - PID: 22753