109

"Apar din ce în ce mai multe informaţii contradictorii în scandalul în care este implicat fostul preot Cristian Pomohaci", se arata intr-un raport recent al publicatiei Romania TV.net, intitulat: Răsturnare de situaţie în cazul lui Cristian Pomohaci. Ce lucru ULUITOR a ieşit la iveală în legătură cu înregistrarea [ https://www.romaniatv.net/rasturnare-de-situatie-in-cazul-cristian-pomohaci-sex-cu-minori--inregistrarea-a-fost-modificata-de-28000-de-ori-video_372363.html#n ]

Inregistrarea cu Cristian Pomohaci, un fals de doi bani - rezultatul expertizei unui renumit laborator din Danemarca

Conform raportului amintit, "Mircea Sime, jurnalist România TV", a stat de vorbă cu părintele şi a aflat ca există o "expertiză care dovedeşte că înregistrarea" - pe baza careia Cristian Pomohaci a fost atacat in presa si, ulterior, in mare graba, inainte de aflarea rezultatelor anchetei oficiale, a fost caterisit de catre Arhiepiscopia de Alba Iulia - "este falsă".

Raportul Romania TV aminteste ca expertiza a fost "realizata în Danemarca", asupra "inregistrarii" care ar fi continut o "conversație între Pomohaci și Flaviu" (un minor despre care pressa a spus ca ar fi avut relatii homosexuale cu preotul-artist).

Inregistrarea cu Cristian Pomohaci, un fals de doi bani - rezultatul expertizei unui renumit laborator din Danemarca

Romania Tv, despre inregistrare: "a fost trimisă la expertizat, iar rezultatele prezentate sunt de-a dreptul șocante".

Despre inregistrarea efectuata "într-un mod foarte serios, pe înregistrarea de 22 de minute", raportul mai arata:
"Un reputat laborator european a dat o hârtie care spune foarte clar ca această înregistrare a suferit 28.000 de modificări - sustine Florina Gliga, cea care a comunicat rezultatul în direct la televizor".

"Este o prostie. Numai să le numeri, 28.000 de intervenții pentru ce?", a spus Luis Lazarus, citat de raport.

Citeste si: CRISTIAN POMOHACI. Am vazut usile larg deschise si presa predicand in Biserica... [ https://lonews.ro/manifestari-ateiste/23843-cazul-pomohaci-am-vazut-usile-bisericii-larg-deschise.html ]

Intre timp: Contestatia Parintelui Cristian Pomohaci a fost admisa de Mitropolia Ardealului [ https://lonews.ro/stiri/23897-contestatia-parintelui-cristian-pomohaci-a-fost-admisa-de-mitropolia-ardealului.html ]


CITESTE SI:

Vinovat sau nu, Episcopul de Husi va fi si el caterisit

***

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Episcopul Corneliu al Husilor, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Episcopul Corneliu al Husilor.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
154
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08521 sec - PID: 10659