42

Parintele Cristian Pomohaci a depus contestatie

Publicat în urmă cu 9 luni, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Foto By Cristian Todea1 - Own work, Public Domain, Link

Renumitul si indragitul Parinte si artist Cristian Pomohaci, a contestat o decizie luata cu aproape o luna in urma de catre Arhiepiscopia de Alba Iulia, prin care acestuia i s-ar retrage dreptul de a sluji in Biserica Ortodoxa Romana, acesta fiind preot paroh al bisericii din Mosuni - un satuc izolat al judetului Mures.


Va reamintim ca Arhiepiscopia de Alba Iulia in care se afla biserica pastorita de Parintele Cristian Pomohaci, se afla in jurisdictia Mitropoliei Ardealului, al carei Mitropolit este IPS Laurentiu Streza, incepand din data de 3 noiembrie 2005.

Parintele Cristian Pomohaci a depus contestatie


Conform aceluiasi raport Mediafax, contestatia va fi analizata in mai mult de o luna, reprezentantii Mitropoliei, asigurand ca ea a fost depusa in termenul stabilit de regulamentul bisericesc.

Cererea de anulare a deciziei Arhiepiscopiei de Alba Iulia, depusa de Parintele Cristian Pomohaci, pornita de la nevinovatia acestuia, contesta modul in care Arhiepiscopia a solutionat cazul iscat in presa si in care s-a tinut cont de pretentiile presei, de a fi judecat si caterisit, inainte de rezultatele anchetei oficiale, neincheiate inca.

Mai multe despre Parintele Cristian Pomohaci, puteti citi in paginile LONews, in dosarul special deschis pe aceasta tema: Parintele Cristian Pomohaci din Biserica Mosuni (https://lonews.ro/parintele-cristian-pomohaci-din-biserica-mosuni).

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
223
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10913 sec - PID: 4273