99
"Patriarhia Română va dona 20 de dispozitive medicale Drӓger Jaundice Meter JM-105 de uz pediatric, de ultima generatie, pentru stabilirea bilirubinei. Aparatura va fi înmânată, cu titlu de donaţie, mai multor unităţi medicale din ţară" - se precizeaza intr-un articol publicat in pagina web a Agentiei de stiri oficiale a Patriarhiei Romane, Basilica [ http://basilica.ro/patriarhia-romana-va-dona-aparatura-medicala-in-valoare-de-aproximativ-65-000-euro-mai-multor-spitale-din-tara/ ]

Aparatura medicala donata de Patriarhia Romana, catre spitalele din tara

Conform aceleiasi pagini, care citeaza informatii oferite de Sectorul Social-Filantropic al Patriarhiei Romane, evenimentul va avea loc miercuri, 9 august 2017, de la ora 10:30, în sala Conventus a Palatului Patriarhiei.

Aparatele au fost achizitionate prin folosirea unor fonduri strânse de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, sub îndrumarea Pr. Arhim. Ciprian Grădinaru.Mai multe despre Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului puteti afla de aici: http://www.catedralaneamului.ro/index.php/paraclisul-catedralei sau dintr-o pagina de facebook dedicata lacasului ortodox: https://www.facebook.com/ParaclisulCatedraleiMantuiriiNeamului/ . Un comentariu publicat pe aceasta ultima pagina, care a primit mai multe like-uri, incearca sa satisfaca pretentiile ateistilor din vremea noastra, prin cuvintele:
"Si uite asa, putem avea si spitale si catedrale, in ciuda progresistilor atei de tot felul!"

O noua donatie a Patriarhiei Romane, catre spitalele din tara

Pentru derularea actiunii in cauza si distribuirea cat mai optima a aparaturii, pornind de la dotarile deja existente si numarul de paturi, au fost selectate 20 de spitale beneficiare ale donaţiei, organizatorii raportandu-se la unele date statistice oferite de Ministerul Sănătăţii. Vezi lista spitalelor in care vor ajunge aceste aparate, dand click AICI

Merita amintit faptul ca, la începutul lunii apilie a anului trecut, voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, aparatură medicală în valoare de 23 465,58 lei [ ]http://basilica.ro/aparatura-medicala-donata-spitalului-grigore-alexandrescu/ .

Aparatura medicala donata de Patriarhia Romana, catre spitalele din tara

Dar nici cele doua donatii amintite mai sus nu sunt singurele pe care voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului le-au facut, ca membri ai Bisericii Ortodoxe Romane:

"Evenimentul din data de 9 august nu reprezintă singura acţiune de acest gen.

Din 2015 până în prezent, Patriarhia Română a mai donat aparatură medicală, cu sprijinul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, în valoare de 190.000 euro (aici fiind inclusă şi suma cheltuită pentru aparatura ce va fi donată miercurea viitoare)", se mai arata in pagina oficiala amintita mai sus.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
144
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.16383 sec - PID: 2778