45

FOTO: Manastirea Sfanta Treime din Lintula

Licenta de utilizare: Автор Upp75 (собственная работа) [CC BY-SA 3.0], через Викисклад


Surorile Manastirii ortodoxe Sfanta Treime din Lintula, Finlanda, au facut apel la rugaciune, pentru găsirea rapidă a Maicii Elisabeta, disparuta in seara zilei de marti, 11 iulie 2017, in jurul orei 20:00.


Disparitie misterioasa a unei maici, dintr-o manastire din Finlanda

Primul apel legat de disparitie a fost facut public la doua zile dupa ce Maica Elizabeta nu a mai fost văzută. O actiune de căutare a maicutei a fost organizată de Departamentul de Poliție al Finlandei de Est, cu un număr mare de voluntari. 

Căutarea a durat toată ziua de miercuri și in cursul zilei de joi, dar nu a dat rezultate.

Maica Elisabeta vietuiaîn mănăstire din anul... 1964 - mai mult decât oricare dintre celelalte maici si surori. Pana in prezent, aceasta nu a suferit niciodat vreo pierdere de memorie, prin care sa ii fie justificata disparitia.

Disparitia misterioasa a unei maici, dintr-o manastire din Finlanda. Apel

Sfanta Manastire din Lintula "Sfânta Treime", este un mic lacas ortodox situat în Palokki, Heinävesi, Finlanda, aproape de Manastirea Noul Valaam. Mănăstirea a fost înființată în anul 1895, in Karelia.

Primele maici care au vietuit aici au primit indrumare duhovniceasca de la Sfantul Ioan de Kronstadt, care a vizitat mănăstirea de două ori, în 1895 si 1896. În 1946, Manastirea s-a mutat la Heinävesi. În prezent, aceasta manastire este staretita de Maica Mihaela.

Disparitia misterioasa a unei maici, din propria manastire. Apel

Căutarea Maicii Elisabeta, derulata intr-un final, la modul organizat, pe durata a patru zile, a implicat participarea a zeci de voluntari și a câteva patrule de poliție și de scafandri. De asemenea, s-au folosit elicoptere ale Serviciului de Grăniceri si salvatori cu barci.

Mai ales ca, pana la aceasta data cautarea nu a avut niciun rezultat, ea va continua, chiar daca sansele ca maica sa mai fie descoperita in viata deja au scazut. Cautarile continua, prin urmare, conform declaratiilor maicilor din manastire, fiind efectuate doar de polițisti insostiti de câini special antrenați pentru a căuta persoane disparute.

„Vă rugăm să continuați să vă rugați ca Maica Elisabeta sa fie găsita și sa aiba parte de o inmormantare creștină“ - a cerut ajutorul Maica Xenia (Rovamo).

(LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
189
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09644 sec - PID: 4648