63
Seminaristul care apare in "filmul" pe baza caruia a fost acuzat Preasfintitul Parinte Corneliu (Birladeanul), Episcop ortodox al Husilor, sustine si el, asemenea Ierarhului, ca filmul nu este nimic altceva decat o inscenare.


Informatia a fost data de PRO TV, care aminteste, de asemenea, ca fostul seminarist care apare in cadru, a declarat ca nu poate sti cine a inscenat toate acestea si pe cine vizeza inscenarea.

EPISCOPUL HUSILOR: seminaristul sustine si el ca filmul este o inscenare

Mai mult decat atat, barbatul care in filmul - despre care ambele personaje care apar sustin ca este trucat - apare in postura de seminarist, este prezentat de PRO TV ca avand deja copii - o nepotrivire cu o persoana care sa aiba cumva inclinatii spre relatii homosexuale. 

Barbatul intervievat, conform aceleiasi surse, in prezent este preot, si a fost asteptat de cei care au incercat sa-i ia interviul, la usile bisericii in care a slujit la Sarbatoarea Sfantului Ilie.

EPISCOPUL HUSILOR: seminaristul sustine si el ca filmul este o inscenare

Intrucat preotul a refuzat sa raspunda intrebarilor, filmul realizat cu aceasta ocazie, care il viza direct, se rezuma la doar 7 secunde, timp in care acesta permanent a acuzat trucarea "inregistrarii" video.

De asemenea, tot la adresa preotului actual, o enoriasa, intervievata de acelasi post de televiziune, sustinea, conform inregistrarii video publicate: "Nu cred! Nu cred asa ceva! Nu are nicio vi...iina!". 

Intre timp, site-ul Vremea Noua a sugerat ca Episcopul Husilor ar fi parasit tara, indreptandu-se cel mai probabil catre Viena, publicatia in cauza sustinand ca ar fi facut acest lucru "lovindu-se de vehementa cu care membrii Sinodului au tratat cazul sau, dar si de faptul ca deja s-a inceput inlaturarea sa, prin oprirea de la slujire". Stirea a fost preluata si in restul presei, iar ulterior s-a facut mentiunea ca de fapt este vorba despre plecarea sa in concediu. (LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
190
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12077 sec - PID: 4646