27
FOTO: Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I
Licenta de utilizare: Massimo Finizio [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons 

Patriarhia Ecumenică a dat publicității un comunicat, în atenția tuturor celor care doresc sa vina in Patriarhie pentru Sfanta Liturghie din 15 august, la Manastirea Maicii Domnului Sumela (Regiunea Trapezunt). Acesta este deja al doilea an in care Sfanta Liturghie nu va fi oficiata in aceasta Manastire.

„1) în acest an, din nou, Sfanta Liturghie nu va fi celebrată, la Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, în Biserica Maicii Domnului din Sumela, in regiunea Trapezundului, pentru că lucrările de restaurare continuă la mănăstire. Se așteapta ca acestea sa fie finalizate înainte de marea Sărbătoare a Maicii Domnului din august 2018.

2) În schimb, Liturghia va fi oficiată de către Sanctitatea Sa Patriarhul Bartolomeu pe ruinele bisericii Mănăstirii Maicii Domnului „Faneromeni“, aproape de Artaki, în regiunea Cyzicus, pe 23 august 2017, cu ocazia Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului“. (LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
35
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09995 sec - PID: 804