29
Foto, cu titlu de prezentare: Budapesta, capitala Ungariei

In aceste zile, Episcopul Tihon de Podolsk, administrator al Episcopiei de Budapesta și Ungaria a Bisericii Ortodoxe Ruse, s-a întâlnit cu Premierul ungar Viktor Orban. Intrunirea s-a concentrat pe dezvoltarea cooperării intre stat și eparhie, in vederea conservarii și dezvoltarii valorilor creștine în societate.

Episcopul și Premierul au discutat, de asemenea, despre organizarea vizitei Patriarhului Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii în Ungaria. Informatia a fost oferita de Patriarhia Moscovei [si foto: https://mospat.ru/fr/2017/06/28/news148003/].

Restaurarea bisericilor a făcut obiectul unei atenții speciale. Lucrari de restaurare sunt planificate la Catedrala Adormirii din Budapesta, la Biserica Sfintei Treimi din Miskolc, la Biserica Sfantul Nicolae din Tokaji.

O nouă biserică ortodoxă ruseasca urmeaza să fie construită în Héviz, iar aceasta datorită subvențiilor acordate de statul maghiar Episcopiei de Budapesta și Ungaria a Bisericii Ortodoxe Ruse. Acorduri in acest sens au fost semnate în luna martie 2017. (LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
131
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11285 sec - PID: 15098