27
FOTO: Patriarhul Teofil al Ierusalimului
Licenta de utilizare: By Michał Józefaciuk (Senat Rzeczypospolitej Polskiej) [CC BY-SA 3.0 pl], via Wikimedia Commons 
Patriarhul Ierusalimului s-a deplasat in aceste zile la Constantinopol (Istanbul), pentru a participa la un pelerinaj in Capadocia, alaturi de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I. Informatia a fost oferita de Agentia greceasca AMEN.

Patriarhul Ecumenic a primit, în dimineața zilei de vineri, 16 iunie 2017, vizita Patriarhului Teofil al Ierusalimului, însoțit de Arhiepiscopul Aristarh de Konstantina și de Arhidiaconul Marcu.

Patriarhul Teofil a fost invitat de către Patriarhul Ecumenic Bartolomeu să participe la acest pelerinaj anual in Cappadocia.

Patriarhul Ierusalimului a fost întâmpinat pe aeroport de către Mitropolitul Teolept de Iconia si de Arhiepiscopul Nectarie de Anthidonos, reprezentant al Sfântului Mormânt la Constantinopol.

La intrarea in Patriarhie, acesta a fost primit de către Mitropolitul Stefan de Kallioupolis și Madyta și de clerici ai Curții patriarhale. Intre timp, la intrarea în Biserica patriarhală Sfantul Gheorghe, laicii care lucrează în cadrul Resedintei Patriarhale așteptau să primească binecuvântarea acestuia.

După ce s-a inchinat la icoanele Bisericii patriarhale, Patriarhul Teofil s-a îndreptat spre Sala Tronului, unde a fost primit de Patriarhul Bartolomeu.

Arhiepiscopii romano-catolici de Lecce și de Bari si Andrea Palmieri, subsecretar al Consiliului Pontifical pentru Unitatea Creștinilor, au participat, de asemenea, la recepție. De asemenea, ei au participat si la pelerinajul efectuat în fiecare an, de Patriarhul Ecumenic, în Capadocia. 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
87
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10966 sec - PID: 25474