31
FOTO: Profetul sfant Isaia
Licenta de utilizare: By 18 century icon painter [Public domain], via Wikimedia Commons

Mai mulți rabini și pastori sunt siguri ca profețiile cărții biblice a lui Isaia 35 se implinesc in prezent, pregatind a doua venire a lui Mesia. Mai multe publicatii si reviste crestine din strainatate, in aceasta perioada, au semnalat acest lucru, pornind de la un articol recent al Jerusalem Post [http://www.jpost.com/Blogs/Rooting-for-a-Green-Israel/Tropical-Fish-and-Flowers-in-the-Desert-483475] . 

Articolul in cauza anunta ca Israelul nu mai este cel ce era în urmă cu doar câțiva ani, deșertul arid incepand sa fie transformat intr-un teren fertil de catre oamenii de știință din țară. Acestia au reușit să faca sa crească tot felul de plante și de pomi fructiferi, recuperand apa din roua in mod inteligent.

Dar sa vedem ce citim in primul verset al capitolului 35 al profetului Isaia:
“Veseleşte-te pustiu însetat, să se bucure pustiul; ca şi crinul să înflorească.“
Profetia pare a fi una generala la o prima vedere, insa in ebraica termenul pentru desert apare ca fiind "Arava", care poate face referire in general la "un desert", insa coincide si cu numele unei văi din apropierea Marii Moarte, care acum este... "infloritoare". 

Prin urmare, in cazul in care traducerea acestui verset ar face referire speciala la aceasta vale, atunci sfarsitul lumii ar putea fi mai aproape decat se crede. 

Isaia 35 este un capitol care descrie a doua venire a lui Hristos. Când Se va întoarce în slava Sa, deserturile vor începe să înflorească. În mod interesant, această profeție, sustin cei amintiti mai sus, ar începe să se împlineasca în timpul nostru.

Cert este ca, in prezent, in valea amintita, pe langa o productie agricola remarcabila, cresc chiar și flori! (LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
50
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08044 sec - PID: 27221