112

CREATIVE BUZZ - Incepe Festivalul handmade in Sibiu

Publicat în urmă cu un an, în Lonews
POFTIȚI LA HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ LA FESTIVALUL CREATIVE BUZZ

2-4 iunie 2017, zilnic, între 10.00-21.00, în Piața Mică din Sibiu

Ne place să credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există dăruire și voință este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile să se producă, iar rezultatele să apară!

Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice, la cea de-a 12-a ediție a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, în perioada 2-4 iunie, locul magic de întâlnire fiind Piața Mică.

Vi se pregătesc 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, ateliere de creație pentru copii, demonstrații live & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția 12 și își așteaptă vizitatorii în Piața Mică, pe 2-4 iunie, zilnic între 10:00-21:00, cu 45 de expozanți și artiști din toată țara.

Scopul evenimentului este acela de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere.

Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

“Asociația De Poveste”, cauza socială pe care o susținem la această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei.

Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului handmade ne propunem să organizăm ieșiri din centrele de plasament pentru copii și să acoperim o parte din costul materialelor folosite de voluntari in cadrul activităților cu copiii.

Accesul la festival este gratuit! Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al evenimentului.

Anda Suciu - coordonator proiect

E-mail: atelierulmagic@gmail.com

Facebook: CreativeBuzz

Web: www.magichandstudio.ro [http://www.magichandstudio.ro]
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01527 sec - PID: 13078