46

Consiliul Federației Ruse a luat inițiativa de restrângere a shopping-ului (cumpărăturilor) în zilele de duminică.

Șeful Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, Mitropolitul Ilarion (Alfeyev), a declarat imediat dupa aceasta, în cadrul programului de televiziune "Biserica și lumea", al canalului Rusia-24, că susține inițiativa.

Informatia a fost transmisa de Ria Novosti (https://ria.ru/religion/20170506/1493811474.html), amintind ca, anterior, Consiliul Federației - insemnand camera superioară a Parlamentului Rus - a finalizat deja pregătirile pentru un proiect de lege privind modificarea legislativa "On Trade" (Despre Comert).

Potrivit noii legi, supermarketurile nu ar mai fi deschise 24 de ore, in zilele saptamanii, ci se vor închide la ora 21:00, iar in zilele de sambata la ora 16:00 și nu ar mai funcționa absolut deloc duminica.

Potrivit Mitropolitului, shopping-ul le fura prea mult timp rușilor.

"Poate că unul dintre motivele pentru care atât de multe dintre familiile noastre se destramă, este acela că oamenii nu au suficient timp pentru a fi unul cu celalalt", a spus el.

Mai mult, a menționat acesta, citat si de presa bisericeasca locala (http://www.pravoslavie.ru/english/103344.htm), angajații marilor magazine de vânzari cu amănuntul sunt privați de un week-end complet, inclusiv de timpul necesar pentru a merge la biserică.

"Problema care se pune aici are legatura cu acei oameni care lucrează în aceste organizații.
Ei nu au șansa să meargă la biserică duminica și sunt lipsiți de șansa de a fi împreună cu familiile lor, duminica. Iar acest regim de lucru de toată săptămâna fără intrerupere, ii transformă pe oameni în roboți", a spus Preasfințitul. (LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
61
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12205 sec - PID: 19735