40

Astazi, 21 mai 2017, incepand cu ora 7:30, vizitatorii paginilor Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe pot urmari in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica a 6-a dupa Pasti, a Sfintilor Mari Imparati si intocmai cu Apostolii Constantin si mama sa, Elena. Duminica de astazi mai este numita si Duminica Vindecarii orbului din nastere, conform fragmentului evanghelic care va fi citit.


Sfintii Imparati Constantin si Elena - simultan, transmisiune LIVE din doua biserici care astazi isi serbeaza hramul

Transmisiunile in direct, simultan din mai multe locatii diferite - Bucuresti, Urziceni, Putna, Paris, Torino - vor putea fi urmarite intrand pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici) si, de asemenea, in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre.

Astazi, are loc un eveniment deosebit, intrucat, la sarbatoarea celor doi Mari Sfinti Imparati Coonstantin si Elena, Agentia noastra transmite din doua biserici care isi serbeaza acest hram: Catedrala din Urziceni - acolo unde astazi se mai afla inca spre inchinare Braul Maicii Domnului, sosit din Grecia - si Biserica Podeanu din Bucuresti. Mai multe amanunte despre acest eveniment deosebit, gasiti in afisul publicatul in josul articolului de fata.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct ale Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe sunt efectuate, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective.

TRANSMISIUNILE in direct efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe sunt preluate, de fiecare data, de Trustul Eveniment TV - partener Lacasuri Ortodoxe, pe reteaua tv de cablu din tara.

TRANSMISIUNI IN DIRECT (LIVE), ZILNIC

Va reamintim ca, in perioada posturilor mai importante de peste an, in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, zilnic.

Prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu ajutorul lui Dumnezeu, in anul 2008 - din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici).

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
429
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09355 sec - PID: 3034