23

Asociația Greco-Americană a Motociclistilor și Mitropolia Grec-Ortodoxă din Chicago au organizat cea de-a 5-a Slujba Anuala de Binecuvântare a Motociclistilor, in 7 mai 2017, la Biserica grec-ortodoxă din Homer Glen, Illinois.Slujba a fost oficiată de Episcopul Demetrios de Mokissos, cancelar al Mitropoliei grec-ortodoxe de Chicago, și a urmat Sfintei Liturghii duminicale. În acest an, peste 60 de motociclete au luat parte la binecuvântare.


Binecuvantarea motociclistilor si Sfintirea motocicletelor lor

Parintele Sotirios (Sam) Demetrios, paroh al Bisericii "Adormirea Maicii Domnului", a declarat:
"Ce modalitate mai bună de a da startul sezonului de vară, decât de a avea binecuvântarea Episcopului Demetrios, de a-i binecuvânta pe toți motociclistii împreună cu motocicletele lor, rostind o rugăciune pentru siguranța lor.

Aș vrea să cred că piloții vor lua seama, pe deplin, la rugăciunile pentru un sezon de călătorie sigur".

"Binecuvântarea anuală a motocicletelor Asociatiei este un mod minunat pentru membrii noștri și pentru suporterii noștri din Chicagoland, din comunitatea motociclistilor, de a începe fiecare sezon de calatorii cu o binecuvântare sfântă", a declarat președintele Asociatiei, John Corasis.

"Este cu adevărat un sentiment duhovnicesc, care conferă încredere în conducerea motocicletei pe parcursul sezonului de calatorii".

"Este o experiență minunată și duhovnicească, atunci cand Episcopul Demetrios, împreună cu Pr. Sam Dimitriou, ii binecuvântează pe motociclisti (împreună cu motocicletele lor) și le ureaza sa aiba parte de un sezon sigur de calatorii", a declarat Nikos Karavitis, reprezentant media al Asociatiei și al relațiilor cu publicul.

"Este reconfortant să vezi cum Biserica continuă să ajungă și să-i îmbrățișeze pe entuziastii motociclismului, și cum această binecuvântare continuă să sporească în fiecare an".

Acest al 5-lea eveniment anual a fost, de asemenea, insotit de o acordare de fonduri in programul de burse al Asociatiei. Asociatia Greco-Americana a Motociclistilor se bucura să ofere patru burse, a cate 500 de dolari, pentru participarea in "Tabara de Vara Fanari", grec-ortodoxă, care se desfășoară la "Centrul Sfantul Iacob" din sudul Statului Wisconsin. Bursele includ taxele ce tin de transport, cazare și activități in Tabăra Fanari.

Mitropolia grec-ortodoxă de Chicago administrează toate parohiile ortodoxe grecești din Illinois, Iowa, Wisconsin și Minnesota, precum și porțiuni mari din Missouri și Indiana.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
64
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11125 sec - PID: 18560