27

Noul Guvern Bulgar a depus jurământul, in aceste zile, în prezența Patriarhului Bulgariei, Neofit. Primul Ministru Boyko Borisov și Miniștrii Cabinetului său au depus jurământul în fata Adunarii Naționale.

Jurmantul a fost depus inaintea Sfintei Evanghelii și a Sfintei Cruci, în prezența Patriarhului Neofit, care a venit in Adunarea Națională însoțit de Mitropolitul Europei de Vest și Centrale al Bisericii Ortodoxe Bulgare, Antonie.

Patriarhul și insotitorii sai au fost, apoi, primiti de către Președintele Parlamentului, Dimitar Glavcev și de Cabinetul său, unde au așteptat inceperea partii administrative a sesiunii.

După prezentarea structurii și componenței Guvernului, Președintele Adunării Naționale l-a invitat pe Patriarhul bulgar la locul de depunere a Juramantului.

Parlamentarii și Miniștrii nou aleși s-au ridicat in picioare la intrarea Patriarhului, in semn de respect. După ce au primit binecuvântarea Patriarhului, noii Miniștri, în frunte cu Primul-Ministru Boyko Borisov, s-au indreptat pe rand catre masa pe care se aflau asezate Sfanta Cruce și Sfanta Evanghelie, și au jurat să respecte Constituția și legile țării și să acționeze în interesul oamenilor.

La ieșirea de la Parlament, pentru mass-media, Patriarhul Neofit a urat noului Parlament, „succes, bucuria de a-si fi îndeplinit promisiunile. Sa ne rugăm pentru succesul lor".

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
136
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0971 sec - PID: 8078