38

1 din 4 parinti din Anglia evita sa-si invete propriii copii religie, de teama ca acestia sa nu ajunga niste proscrisi in scoala


Un nou studiu a constatat că aproape un sfert din parintii din Marea Britanie nu le predau religia, copiilor lor, din cauza temerii că ar face din acestia din urma niste proscriși in școală.

Sondajul a fost efectuat de ComRes si comandat de Theos, o asociatie religioasa și sociala.

Un alt motiv invocat de aproximativ un sfert dintre părinții din Marea Britanie a mai fost acela că copiii lor: „ar putea sa ne puna intrebari, la care noi nu am putea sa le raspundem".

Doar aproximativ 40% dintre părinți au spus că au vorbit vreodată cu copiii lor despre religie, in timp ce aproape 1 din 5 a declarat: „nu este treaba mea, ca părinte, sa transmit copiilor mei convingerile mele", desi, cu toate acestea, chiar si acesta pozitie - care la o prima vedere poate parea neutra - demonstreaza de fapt masura credintei parintilor in cauza. Ateismul are acest avantaj, ca poate fi 'predat' pur si simplu prin nepredarea religiei (indepartarea de religie).

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
138
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08568 sec - PID: 22753