5

Botez in masa, in Grecia (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 12 luni, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Eparhia de Phthiotis a Bisericii Ortodoxe Grecești a botezat 13 'absolvenți' ai Scolii sale eparhiale Catehetice pentru Străini și Migranți, conform unui raport al publicatiei grecesti Romfea. Slujba Botezului a fost savarsita chiar de catre Mitropolitul Nicolae de Phthiotis, în prezența prietenilor și familiei celor nou-botezati, în Biserica Sfanta Parascheva, din Lamia.

Numărul botezaților a ajuns la totalul de 394 de persoane, demonstrând o activitate pastorală eficientă a școlii catehetice a Mitropoliei. Cei catehizați vin la slujba Botezului si se impartasesc in deplină cunoștință, cu respect și dragoste fata de Dumnezeu, după cum reiese de pe chipurile bucuroase ale acestora si ale nasilor lor.

Înainte de Slujba Botezului, Mitropolitul s-a adresat nou-botezaților și nasilor acestora, rostind cuvinte de consiliere și îndrumare părinteasca, încurajându-i în noua lor viață duhovnicească în Biserica Ortodoxă, conforma cu poruncile Evangheliei. În cele din urmă, acesta le-a urat "Paște fericit!". (LONews)

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00918 sec - PID: 6271