31

Botez in masa, in Grecia

Publicat în urmă cu un an, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Eparhia de Phthiotis a Bisericii Ortodoxe Grecești a botezat 13 'absolvenți' ai Scolii sale eparhiale Catehetice pentru Străini și Migranți, conform unui raport al publicatiei grecesti Romfea. Slujba Botezului a fost savarsita chiar de catre Mitropolitul Nicolae de Phthiotis, în prezența prietenilor și familiei celor nou-botezati, în Biserica Sfanta Parascheva, din Lamia.

Numărul botezaților a ajuns la totalul de 394 de persoane, demonstrând o activitate pastorală eficientă a școlii catehetice a Mitropoliei. Cei catehizați vin la slujba Botezului si se impartasesc in deplină cunoștință, cu respect și dragoste fata de Dumnezeu, după cum reiese de pe chipurile bucuroase ale acestora si ale nasilor lor.

Înainte de Slujba Botezului, Mitropolitul s-a adresat nou-botezaților și nasilor acestora, rostind cuvinte de consiliere și îndrumare părinteasca, încurajându-i în noua lor viață duhovnicească în Biserica Ortodoxă, conforma cu poruncile Evangheliei. În cele din urmă, acesta le-a urat "Paște fericit!". (LONews)

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
233
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0904 sec - PID: 4275