33

Patriarhul Moscovei, Kirill, le-a transmis condoleanțe părinților și rudelor victimelor actelor teroriste care au avut loc în Sankt Petersburg.


Ieri, luni, 3 aprilie 2017, la ora 14:30, una sau două explozii, conform unor surse diferite, au avut loc la metroul din oraș. 

Una a avut loc în stația „Senaya Plosciadi“, în centru. Potrivit informațiilor furnizate de Comitetul Național Anti-Terorist, atacul a provocat decese și răniri. 

„Patriarhul transmite cele mai profunde condoleanțe rudelor și prietenilor victimelor, rugandu-se pentru odihna sufletelor acestora și pentru recuperarea celor care au fost răniți în explozie“, a declarat agenția RIA-Novosti, citandu-l pe secretarul de presă al Patriarhului, preotul Alexander Volkov.

După cum a indicat Serviciul de comunicare al Eparhiei mitropolitane de Sankt-Petersburg, Protopopul Nicolae Berdin, șef al Departamentului Serviciilor Sociale si de Caritate al Eparhiei de Sankt-Petersburg, a implicat serviciul pe care acesta il conduce, alaturi de echipele de gestionare a situațiilor excepționale din Sankt-Petersburg și regiunea Leningrad, precum și de Comitetul de Politici Sociale al orașului.

Odata cu primirea informațiilor legate de adresele spitalelor spre care au fost transportati răniții, preoții au fost trimisi la fiecare dintre ele, pentru sustinerea duhovniceasca a victimelor și rudelor acestora.

Cu binecuvântarea Mitropolitului Varsanufie de Sankt-Petersburg, este posibila acordarea unor ajutoare nu doar spirituale, ci si materiale, in caz de necesitate, adresate familiilor afectate de explozii.

LONews

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
108
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.18631 sec - PID: 20907