78
"Cel mai scump odor rămas și făcut de Insăși Fecioara Maria – Brâul Maicii Domnului - va ajunge la Urziceni", a afirmat Preot Bogdan-Ionuț Stancu, Parohul Catedralei din Urziceni, cu prilejul derularii unui alt eveniment important care a avut loc in aceeasi sfanta Catedrala: sosirea Icoanei Maicii Domnului "Axion Estin" ("Vrednică Ești").
Despre aducerea Braului Maicii Domnului, tocmai din Sfanta Manastire Kato Xenia, situata in orasul grecesc Volos, parintele paroh ne-a informat ca evenimentul, desfasurat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU Episcopul Sloboziei și Călărașilor, va coincide cu zilele dedicate Sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, care este hram al Catedralei Municipiului Urziceni (21 mai). Tot in Catedrala se afla, in permanenta, si particele din moastele Sfantului Nectarie, vindecatorul si facatorul de minuni din Eghina (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Catedrala se afla in cadrul Protopopiatului Urziceni, al carui protopop este Pr. Aurel Berbec.

Braul Maicii Domnului in Urziceni

Din aceeasi sursa, mai aflam ca Braul Maicii Domnului va poposi in oras pentru mai multe zile, mai exact in intervalul 17-22 mai 2017, "căci pe data de 21 mai 2017, se vor împlini 15 ani de la sfințirea sfântului lacaș, Maica Domnului întorcandu-se să binecuvânteze comunitatea de credincioși [dupa vizita Icoanei "Axion Estin" a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu - N. Red.]". 

Stăpână, Stăpână, primește rugăciunea nevrednicilor robilor tăi
și ne izbăvește pe noi din toată nevoia și necazul!


LONews

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
279
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.15337 sec - PID: 4274