35

Un cinematograf drive-in dintr-un orășel din Alabama (SUA) a anunțat că nu va proiecta viitorul film Disney "Frumoasa și bestia", deoarece filmul include un „moment homosexual (gay)“ sau ceva de acest gen. Mesajul explică faptul că decizia proprietarilor a fost motivată de credința lor creștină.

„Cu mare tristețe le transmit cliențilori noștri că nu vom proiecta "Frumoasa și Bestia" la Henagar Drive, când va aparea“, se poate citi intr-un mesaj pe pagina de Facebook a proprietarilor afacerii.
„Atunci când companiile ne forteaza încontinuu cu opiniile lor, trebuie să luam poziție. Cu toții facem alegeri și noi am facut-o pe a noastra“.

Mesajul explică, apoi, faptul că decizia se datoreaza faptului că filmul include o pretinsa scena homo. Potrivit regizorului filmului, Bill Condon, personajul LeFou este descris ca fiind homosexual și are „un moment frumos, exclusiv, homosexual“.

„LeFou este cineva care într-o zi vrea să fie Gaston și în altă zi vrea să-l sărute pe Gaston“, a explicat Condon, pentru New York Times. 
„El este confuz cu privire la ceea ce vrea. E cineva care isi da doar seama că are aceste sentimente“.

Nu este clar ce "moment gay" include exact filmul lansat în Statele Unite ale Americii in aceasta luna.

Mesajul Henagar Drive mai aminteste: „Dacă nu ii putem lua pe nepoata noastra de 11 ani si pe nepotul nostru de 8 ani sa vada un film, atunci mai bine ne lasam de afaceri. Dacă nu pot 'sta' la un film cu Dumnezeu sau Iisus langa mine, atunci nu avem nici de ce-l proiecta".

„Știu că vor exista unii care nu vor fi de acord cu această decizie. Este in regula. Suntem în primul rând creștini. Noi nu vom face compromisuri despre ceea ce ne învață Biblia".

„Vom continua să proiectam filme orientate pe familie, astfel încât să poata veni oricine liber, să vadă filme sănătoase, fără sa-si faca griji ca va da peste chestiuni legate de sex, nuditate, homosexualitate și limbaj vulgar".

Postarea mesajului proprietarilor cinematografului atinsese, in doar cateva zile, peste 2000 de 'share-uri' si în jur de 4000 de reacții pozitive - cu 1000 de reacții negative. Comentariile au fost atat negative, cat si pozitive.

„Locul de muncă se supune si el valorilor creștine!“, spune un comentator pozitiv. „Este minunat sa vezi cum proprietarii unei afaceri Il pun pe Dumnezeu înaintea corectitudinii politice“.

Un comentariu negativ aminteste: „Tineti-o tot asa si, probabil, ii veti depasi pe cei cu magazinul de torturi!“ [care au refuzat sa realizeze un tort pentru o pereche gay - vezi ARHIVA]
LONews

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
90
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09717 sec - PID: 20256