4
(Foto: Belnovosti.by)
Funcționarii vamali din Minsk, capitala Belarus, au descoperit o icoană veche a Maicii Domnului, într-un pachet care sosise in tara din America, conform Serviciului de Stiri din Belarus.

Pachetul era adresat unui rezident privat din Minsk. După cum a menționat biroul vamal regional din Minsk, icoana fusese învelita în hârtie și folie cu bule. Conform declarației facute in vama, pachetul ar fi trebuit sa contina o simpla "fotografie inramata".

Conform datelor preliminare, icoana este realizata în stilul "Maicii Domnului Smolensk", sau „Hodigitria“. Icoana a fost datată în a doua jumătate a secolului al XlX-lea, fiind pictata în timpul Imperiului Rus.

Comoara culturală transportata in mod ilegal are o valoare aproximativa de 4.000 $. Agenții vamali au confiscat icoana, până la eliberarea unei hotărâri judecătoresti.

LONews

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0131 sec - PID: 20858