58

Marsul pentru viata, 2017: BOLINTIN VALE - sute de tineri (foto)

Publicat în urmă cu un an, în Lonews, de
Manifestul civic pentru stoparea avorturilor, binecuvântat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, intitulat "Marşul pentru viaţă [http://www.marsulpentruviata.ro/] ", s-a desfasurat ieri, 24 martie 2017, si in orasul Bolintin Vale, din judetul Giurgiu.

Evenimentul, având ca temă „Ajută mama şi copilul. Ei depind de tine", a avut loc prin purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Episcop Ambrozie, debutand cu oficirea slujbei de Te-Deum in Biserica „Adormirea Maicii Domnului" din localitate.

În cuvântul de învățătură rostit la final, părintele arhid. Alexandru Mirel Lăudat, de la Sectorul Comunicații Mass-Media al Episcopiei Giurgiulu, a arătat că potrivit învăţăturii Bisericii, avortul este o crimă comisă împotriva unei persoane nevinovate care nu se poate apăra, reamintind că în perioada 1958-2014, în România, 22.638.755 de vieţi au fost curmate prin avort.

cei prezenți au mers pe traseul: Catedrala „Adormirea Maicii Domnului" – Primăria Oraşului Bolintin Vale – Şcoala Generală nr. 1 cu clasele I-VIII și Liceul Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu", unde au intonat mai multe cântari religioase, având în mâini baloane şi pancarte colorate cu mesaje puternice:- „Fiecare copil merită o poveste", - „Pentru Viață, Pentru Femeie, Pentru Familie", - "Cu fiecare copil, un înger vine în lume",- „Viaţa înseamnă dragoste",- „Bărbaţii adevăraţi sunt și tați adevărați",- „Bărbaţii adevăraţi protejează femeia și copilul",- „Zâmbet pentru viață" etc.Mai multe amanunte, gasiti dand click aici! [http://episcopiagiurgiului.ro/Stiri/showarticle.php?articleID=5082]

Comentarii

Trimite
Powered by InterChat

π 0.01117 sec - PID: 16184