27

În Tasmania, in sudul Australiei, un cuplu catolic a refuzat, incepand din anul 2010, să-și mai plătească impozitele.

Cuplul detine mai multe proprietati in tara, argumentand pur si simplu religios hotararea proprie, întârziind astfel, la plata, suma de 10.000 de dolari australieni, datorie catre oraș.

In viziunea lumii si a municipalitatii, "legea guvernează viața". "Dar noi credem că Tatăl nostru este Cel care ne guvernează. Ne cereti sa ne inchinam unui zeu fals", a scris cuplul intr-o adresa catre consiliul municipal al Chudleigh, citeaza La Croix.

Familia considera ca, de fapt, nu trebuie să plătească taxe rezidențiale catre municipalitate, dat fiind că trăieste într-o țară "care aparține lui Dumnezeu".

Municipalitatea, la randul sau, a incercat sa întampine familia, cu cuvintele: "Dați Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu", citand Sfanta Evanghelia. Cu toate acestea, in data de 14 martie 2017, s-a luat decizia punerii in vanzare a bunurilor pe care familia le detinea.

LONews

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
48
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12824 sec - PID: 27263