42

Curtea Europeană de Justiție a apreciat, in urma cu doua zile, ca un angajator poate interzice purtarea insemnelor religioase.


Aceasta a trebuit să își dea avizul privind posibilitatea de interzicere a vălului islamic, pornind de la cazul a doua femei din Franța și Belgia, care s-au plans de discriminare religioasa la locul lor de muncă.

O companie poate interzice purtarea la vedere a simbolurilor religioase, politice și filozofice, in vederea asigurarii neutralitatii, în anumite condiții, a declarat, marți, 14 martie 2017, Curtea de Justiție a Uniunii Europene, cu sediul in Luxemburg.

Chestiunea vălului islamic este complexă în UE, opiniile și practicile sunt foarte diverse, în general astfel de dosare ajungand la concluzii care ar putea părea, uneori, contradictorii (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

LONews

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
101
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.1559 sec - PID: 20700