17

Prin minune, o icoana a Maicii Domnului apare pe un zid (foto) (loco.lonews)

Publicat în urmă cu un an, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

O icoana a Maicii Domnului a apărut pe un perete din interiorul Bisericii ucrainene ortodoxe a Marelui Prinț Drept-Credincios Igor al Cernigovului și Kievului, în Kamensk, Ucraina.

Icoana a fost descoperită "în ziua hramului parohiei și a fost aproape 'spălata' de către o femeie care ajuta la curățarea anuală și revigorarea vopselei de pe pereti", conform unui raport al publicatiei Sobitie.

Localnicul Vitaly Nicolaevici a ajutat, de asemenea, la activitatea anuală și el a fost cel care a scos la lumina icoana Maicii Domnului, dezvăluind imaginea unei umbre pe perete. Aceasta nu este altceva decat un miracol:

"Vreau sa afle cât mai mulți oameni posibil ce s-a întâmplat, pentru că este o adevarata minune", a spus el.

"Noi mai cunoaștem astfel de cazuri în Ucraina. Spre exemplu, în Mănăstirea Kiev, o icoana s-a imprimat de la sine pe sticlă, iar aici asta s-a întâmplat pe un perete.
Este dificil de explicat ce s-a întâmplat. In cea mai mare parte, noi trăim vieți lumești, zadarnice. Oamenii se incred în minuni și semne, pentru întărirea credinței lor", a spus parintele paroh Pr. Igor Didovets.

"De aceea, Domnul ne trimite astfel de semne, pentru ca noi să vedem și să fim întăriti în credința noastră", a continuat el.

"Imaginea Maicii Domnului este foarte importantă pentru ucraineni, ca patroana a cazacilor și a armatei ucrainene. Avem icoana ei în multe case. Prin apariția ei, Maica Domnului ne arată că se roagă pentru noi și ne protejează cu Acoperamantul sau."  a declarat Pr Igor.

Este demn de remarcat faptul că locul în care imaginea Maicii Domnului a aparut imprimata, nu se află sub lumina directă a soarelui.

LONews

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
63
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08166 sec - PID: 20809