35

O mamă în vârstă de 37 de ani, Ecaterina, care trăieste în partea de nord a Greciei, a raportat presei o minune atribuita unei copii a Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului din Manastirea Dochiaru, "Ea este Grabnic Ascultatoarea".

O copie a icoanei fusese adusă în satul grecesc de nord-vest Arta, unde locuiește Ecaterina, și ea s-a dus de multe ori să aprindă o lumânare și să se roage în fața icoanei, conform publicatiei grecesti Vima Ortodoxias.

Timp de unsprezece ani, Catherine nu a putut avea niciun copil, iar ea a rugat-o pe Maica Domnului "Ea este Grabnic Ascultatoarea" sa o ajute sa nasca, promițând că, în cazul în care copilul ar fi o fata, o va numi Maria. Rugăciunea ei a fost auzita, dar ea a născut un fiu si l-a numit după bunicul său, Gheorghe. Nouăsprezece luni mai târziu, i s-a nascut, insa, si o fiica, iar Ecaterina a declarat numele copilului Vasiliki, în onoarea nasei sale.

Cu toate acestea, în timp ce primul copil s-a nascut cu ușurință, Ecaterina a ajuns cu cel de-al doilea la unitatea de terapie intensiva a unui spital din Salonic. Unii dintre frații duhovnicesti ai Ecaterinei au contactat Manastirea Arhanghelul Mihail din Thassos si Dochhiaru de pe Muntele Athos, și i s-a spus că trebuie să boteze imediat, ea insasi, copilul.

Din nou intoarsa catre Maica Domnului "Grabnic Ascultatoarea", pentru vindecarea copilului sau, ea a botezat-o de trei ori, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfantului Duh, cu numele de MARIA. După cum afirmă Ecaterina, din acel moment totul s-a schimbat. A revenit acasă, in Arta, cu o fetita sanatoasa, dupa doar o saptamana, iar acum nu mai are nicio problema de sănătate. Medicii recunosc că acest caz a fost o minune, mai informeaza publicatia greceasca.

Ecaterina și-a exprimat recunoștința profundă, in fata egumenului Grigorie din Dochiaru, care i-a spus că cel mai important lucru acum este sa implineasca un preot botezul copilului, desigur cu acelasi nume, MARIA, iar aceasta se va intampla cat de curand.


LONews

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
127
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09833 sec - PID: 15739