6

Primul pas este postul de bucate. Dar la acesta trebuie sa adaugam si postul de... rautate. Postului trupesc, trebuie sa i se adauge postul duhovnicesc, pentru ca postul nostru sa fie primit de Dumnezeu - afirma intr-un cuvant tinut pe tema Sfantului Post al Invierii Domnului, Mitropolitul Clujului, Inaltpreasfintitul Andrei.

Un trup patimas, dedat la rele, pana la urma indobitoceste si sufletul, avertizeaza Preasfintia Sa, amintind: "Iar, tot asa, placerea duhovniceasca(...), nestricandu-se prin participare la trup, preschimba trupul si-l face duhovnicesc".

Pentru noi crestinii, perioada postului este o sansa. Despre post, rugaciune si dimensiunea sociala a postului, milostenie, puteti asculta mai multe, intr-o cateheza tinuta de Mitropolitul Andrei, pe care o punem la dispozitia dvs, in format video-audio, pe pagina de fata (Fisiere Media - dreapta sus), oferita de Mitropolia Clujului 

LONews

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
101
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03942 sec - PID: 10757