181

Instalarea Părintelui Spătaru Daniel la Parohia Găița

Publicat în urmă cu o lună, în Gaita, de

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în data de 12 octombrie 2018 a avut loc la Parohia Găița, comuna Făcăeni, din Protopopiatul Fetești, instalarea noului preot paroh, în persoana Preacucernicului Spătaru Daniel.

După săvârșirea slujbei Acatistului, oficiată de către preoții Cercului Pastoral Misionar Făcăeni, Preacucernicul Părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a dat citire în fața credincioșilor prezenți Deciziei de numire a noului preot și l-a prezentat pe noul păstor duhovnicesc. Acesta a luat apoi cuvântul, muțumind Bunului Dumnezeu pentru binefacerile primite, Preasfințitului Părinte Vincențiu pentru încrederea acordată prin Decizia de numire la această parohie  și tuturor celor prezenți pentru călduroasa primire, apoi  a făgăduit că va împlini cu răspundere sarcinile ce-i revin.

Doamna Primar Nuți Roșu i-a asigurat pe credincioșii prezenți de tot sprijinul pe care îl poate oferi Primăria  noului preot pentru  înfrumusețarea locașului de cult.


A consemnat Preot Dumitru Marius, secretar al Protopopiatului Fetești


Trimite
Powered by InterChat

π 0.00855 sec - PID: 19419