981

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în perioada 04 – 06 mai 2018, a fost organizat pelerinajul „Pe luceafărul din Lainici, pe Irodion cel cu numele de Apostol, toţi să-l lăudăm!”, pentru 36 de credincioşi ai Catedralei Episcopale „Înălţarea Domnului” din Slobozia, însoţiţi fiind de Arhid. Chiru Cristian-Ştefăniţă.

În prima zi a pelerinajului au fost vizitate următoarele obiective: Mănăstirea Pantocrator, Catedrala Mitropolitană „Sfântul Dimitrie” – Craiova, Biserica Madona Dudu din Craiova, Mănăstirea Cerneţi şi Mănăstirea Sfânta Ana.  Pelerinii s-au întâlnit cu sfinţii în rugăciune şi s-au închinat la icoanele făcătoare de minuni ale Maicii Domnului de la toate mănăstirile unde au adus fiecare prinos de rugăciune.  

În cea de-a doua zi, au fost vizitate următoarele obiective: Mănăstirea Mraconia, Mănăstirea Tismana, Mănăstirea Lainici, Mănăstirea Polovragi, Mănăstirea Hurezi şi Mănăstirea Bistriţa. Alături de bucuriile duhovniceşti pelerinii au avut parte şi de o surpriză din partea organizatorilor, o croazieră pe Dunăre (Cazanele Mari, Cazanele Mici).  

În cea de-a treia zi grupul de pelerini a participat la Sfânta Liturghie oficiată la  Mănăstirea Dintr-un lemn şi au vizitat Mănăstirea Govora şi Mănăstirea Ghighiu.  

Scopul pelerinajul „Pe luceafărul din Lainici, pe Irodion cel cu numele de Apostol, toţi să-l lăudăm!” a fost acela de a intensifica rugăciunea și viața spirituală. Prin acest pelerinaj, credincioşii au adus mulțumire lui Dumnezeu şi Maicii Domnului pentru binefacerile primite, fiind astfel un act de asceză şi nevoință și o ofrandă de recunoștință.Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
29
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.04329 sec - PID: 16955