5752

Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor se află într-un pelerinaj în Țara Sfântă, la Ierusalim și Sfintele Locuri, cu un grup de clerici și credincioși din cadrul eparhiei noastre.

În prima zi de pelerinaj au mers în Sfânta Cetate a Ierusalimului, închinându-se cu evlavie pe muntele Golgotei, locul răstignirii Domnului, la Piatra Ungerii acolo unde Mântuitorul a fost așezat după moartea Sa pe cruce și înfășurat cu giulgiu nou și cu miresme, apoi la Sfântul Mormânt unde trupul Său a fost așezat și de unde a Înviat, biruind porțile iadului.

Grupul de pelerini a fost apoi primit la sediul Patriarhiei Ierusalimului de Preafericitul Părinte Teofil al III-lea, Patriarhul Ierusalimului și al întregii Palestine, unde Preafericirea Sa a ținut un cuvânt de învățătură urându-le bun venit, iar Preasfințitul Părinte Vincențiu a mulțumit, rugând pe Preafericirea Sa să ne poarte în rugăciune.

De aici pelerinii s-au îndreptat către sfânta mănăstire de pe muntele Eleon, al Înălțării Domnului, unde se găsește și locul unde s-a aflat întâia și a doua oară cinstitul cap al Sfântului Ioan Botezătorul.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!


Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
27
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.03583 sec - PID: 16662