1053

DREPT LA REPLICĂ

Biserica Ortodoxă din Ialomița, țapul ispășitor pentru deficitul financiar al Primăriei Municipiului Slobozia

În urma apariției articolului: S-A ÎNTÂMPLAT LA SLOBOZIA: Bisericile finanţate de la bugetul local nu au justificat fondurile primite, în publicația online www.infoialomita.ro, în data de 24 aprilie 2018, semnat de jurnalistul Petronel Tudor, Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor face următoarele precizări: Trebuie lămurit faptul că nicio biserică din Episcopia Sloboziei și Călărașilor nu are sume nejustificate acordate de la bugetul de stat. Mai mult decât atât, Episcopia Sloboziei și Călărașilor a acordat de fiecare dată o atenție sporită procesului de justificare a sumelor provenite din fonduri publice, dovedind de fiecare dată maximă responsabilitate în cheltuirea acestor sume, acordate ca sprijin pentru buna desfășurare a actului liturgic, misionar și filantropic. Din conținutul articolului, realizăm cu amărăciune că din acesta transpare doar o dorință nesfârșită de a pune Biserica într-o stare de mediocritate, deloc justificată. Se observă că domnul jurnalist Petronel Tudor a făcut o documentare minimalistă doar dintr-un raport emis de Curtea de Conturi cu niște sume (în lei vechi sic!) din anul 2016, fără a solicita un răspuns oficial Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Suntem îndreptăţiţi să credem că prezentaţi opiniei publice informaţii eronate, dar este de datoria noastră să vă prezentăm realitatea obiectivă.

Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor birpresesc@yahoo.ro

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
26
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.03783 sec - PID: 16838