797

Și anul acesta Sfânta Lumină a fost adusă la Slobozia de către o delegație episcopală (loco.episcopia-sloboziei-si-calarasilor)

Publicat în urmă cu 14 zile, în /d/episcopia-sloboziei-si-calarasilor, de birpresesc

Sâmbătă, 7 aprilie 2018, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a delegat pe preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, pe preacucernicul părinte Ioan - Florin Simion, consilier administrativ - bisericesc, pe preacucernicul părinte diacon Andrei - Cornel Petre, inspector eparhial și pe preacucernicul părinte Dumitru Păduraru, preot paroh la parohia Cuza Vodă din municipiul Slobozia, să meargă la Aeroportul Otopeni, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim. La Aeroportul Otopeni toți reprezentanții delegați ai eparhiilor din țară au primit Sfânta Lumină de la Preasfințitul Timotei, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Delegația Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a fost întâmpinată la Centrul Eparhial din Slobozia de către Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, care a trimis Sfânta Lumină la toate parohiile din Eparhie, prin părinții protopopi.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
24
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.03356 sec - PID: 24419