599

 ”Că a strălucit în inimile noastre lumina cunoștinței Unuia – Născut Fiului Tău, de când S-a arătat pentru noi pe pământ și cu oamenii împreună a viețuit.”

                                                                                 Rug. I Taina Sf. Maslu

                                                            

Vineri 4 mai 2018, Parohia Coțofanca a fost gazda  Cercului Pastoral Valea Mostiștei, săvârșindu-se Taina Sfântului Maslu de un sobor format din doisprezece preoți.

Sub protia  Preacucernicului Părinte Mihail Zotta, Protopop de Lehliu, au mai slujit Preacucernicii Preoți: Cotu Emil Călin, de la Parohia Valea Presnei, Dobre Iulian de la Parohia Gurbănești, Țițeică Florin de la Parohia Frăsinet, Pașcu Aurelian de la Parohia Frăsinetul de Jos, Bădica Ioan de la Parohia Siliștea, Anca Bogdan de  la Parohia Sărulești, Miroș Gheorghe de la Parohia Măgureni- Săndulița, Vasile Marian de la Parohia Sărulești – Gară, Drăguț Marian de la Parohia Fântâna Doamnei și gazda Cercului Pastoral Părintele Cristian Grigore de la Parohia Coțofanca.

După săvârșirea Sfintei Taine, Preacucernicul Părinte Pașcu Aurelian a susținut referatul  cu tema:”Provocările cu care se confruntă familia creștină de azi”.

În  cuvântul său de  învățătură Preacucernicul Părinte Protopop, a adus unele completări referitoare la familia creștină de azi, menționând că anul acesta este dedicat în Episcopia noastră ”familiei creștine”, familiei Binecuvântată de Dumnezeu, formată dintre bărbat și femeie și dăruită cu naștere de prunci.

Tot ca și un îndemn a fost și păstrarea valorilor creștine, a credinței și a tradițiilor și nu în ultimul rând ocrotirea familiei creștine.

În cuvântul de final Preacucernicul Părinte Paroh Grigore Cristian, a mulțumit celor prezenți pentru rugăciunea în comun, aducând mulțumiri preoților prezenți la săvârșirea Sfintei Taine și a invitat pe cei prezenți la o agapă frățească.

A consemnat Preot Cotu Emil Călin, responsabil Cerc Pastoral Valea Mostiștei.


Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Parohia Coţofanca
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
9
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Coţofanca, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae, din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Parohia Coţofanca
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.02032 sec - PID: 2521