295

Parohia Coșereni I are un nou păstor duhovnicesc

Publicat în urmă cu 3 ani, în Cosereni I, de
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Duminica I a Triodului, preacucernicul părinte Protopop Berbec Aurel, alături de unsobor de preoti, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica parohială Coșereni I, cu hramul ”Sfântul Nicolae”.

La momentul cuvenit părintele protopop a ținut un cuvânt de învățătură, îndemnând la rugăciune însoțită de smerenie, având ca model de viețuire pe Însuși Mântuitorul Iisus Hristos,

La finalul Sfintei Slujbe părintele Protopop Berbec Aurel a dat citire deciziei episcopale de numire a preacucernicului preot Marin Sebastian în postul de preot paroh la Parohia Coșereni I.

Părintele Protopop a chemat comunitatea parohială la o împreună-lucrare alături de noul păstor duhovnicesc, recomandând iubirea și răbdarea ca principale caracteristici ale colaborării lor spre țelul mântuirii.

Plin de emoție firească, părintele Marin Sebastian a adus cuvântul său de mulțumire și recunoștință Preasfinției Sale, Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, pentru încrederea ce i-a fost acordată prin numirea ca preot paroh al acestei parohii. Preacucernicia sa a mulțumit apoi preoților prezenți, familiei pentru sprijin și tuturor enoriașilor ce au fost părtași la acest moment important pentru întreaga comunitate parohială.

Alături de mulțimea de credincioși la eveniment a luat parte și domnul Radu Ion, primarul localității Coșereni.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01507 sec - PID: 26451